Prethodni članak
Sljedeći članak

Glasajte za Zdravoškolce, projekt klanječke škole

Klanječka škola realizirala je projekt „Zdravoškolci“ čiji su nositelji bili polaznici izvannastavnih aktivnosti “Briga o čovjeku i okolišu” i “Ljekovito bilje”, ukupno 21 učenik matične i područne škole


Od studenog 2019. godine Osnovna škola Antuna Mihanovića Klanjec, s još dvadesetak škola u Hrvatskoj, sudjeluje u projektu “LORA – laboratorij održivog razvoja“ kojim se na inovativan način želi izraditi i provesti programe obrazovanja za održivi razvoj za osnovne škole i organizacije civilnog društva.

Klanječka škola realizirala je projekt „Zdravoškolci“ čiji su nositelji bili polaznici izvannastavnih aktivnosti “Briga o čovjeku i okolišu” i “Ljekovito bilje”, ukupno 21 učenik matične i područne škole. Glavni cilj projekta bio je poučiti učenike praktičnim znanjima i vještinama koje će im omogućiti odabir namirnica za samostalno pripremanje kvalitetnih obroka te općenito razvijanje zdravih prehrambenih navika.

Više o o “ZDRAVOŠKOLCIMA” možete saznati na linku http://lora.bioteka.hr/os-antuna-mihanovica-klanjec-zdravoskolci/na kojem do 22. veljače u 23:59 možete klikom na like dati i svoj glas projektu i na taj način sudjelovati u izboru najboljeg dječjeg projekta. Zbroj svih glasova bit će važan parametar u ukupnom ocjenjivanju vrijednosti projekata pa vas pozivaju da svakako posjetite stranicu, pogledate što su radili učenici i učitelji i podržite njihov trud i inovativnosti. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook