Prethodni članak
Sljedeći članak

FUCHSOVA IMOVINSKA KARTICA: Stanovi, sat od 70.000 kuna, umjetnine vrijednije od mil. kuna i dvije puške

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs ispunio je svoju imovinsku karticu


Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs ispunio je svoju imovinsku karticu.

S trećim osobama suvlasnik je kuće s okućnicom u zagrebačkim Šestinama vrijedne pet milijuna kuna, a vlasništvo je stekao nasljedstvom. Suvlasnik je i šest građevinskih zemljišta u Zagrebu ukupno vrijednih nešto manje od tri i pol milijuna kuna. Vlasnik je 40 posto svakog zemljišta, a udjele je stekao nasljedstvom. Naslijedio je i tri stana u Zagrebu, ukupno vrijednih 1.270.000 kuna, u kojima je suvlasnik 50 posto, piše Vijesti.hr.

Prijavio je i dva vinograda u Veloj Luci vrijedna nešto više od 110 tisuća kuna. U Veloj Luci s trećim je osobama kupio i voćnjak vrijedan stotinjak tisuća kuna. U suvlasništvu je i manjeg dijela šume u Raklju koju je dobio darovnim ugovorom. Od pokretnina je prijavio zbirku umjetnina vrijednu oko 1.150.000 kuna koju je naslijedio te dvije lovačke puške vrijedne 75.000 kuna koje je sam kupio.

Kao obiteljski poklon prijavio je Chopardov sat procijenjen na 70.000 kuna. Sa suprugom ima štednju od 530.000 kuna. Kredita ni drugih dugovanja nema. U rubrici o članstvu u udrugama i organizacijama, upisao je da je član Hrvatskog lovačkog saveza. Fuchsova ministarska plaća iznosi 18.246,37 kuna (29843,69).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook