Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] U Krapinskim Toplicama otvoren novi centar Plodina; veći od zabočkog


Simboličnim rezanjem vrpce, u srijedu ujutro otvoren je novoizgrađeni trgovački centar Plodina u Krapinskim Toplicama, koji je, kako se moglo čuti prilikom današnjeg otvorenja, 116. centar Plodina u Hrvatskoj te je veći i moderniji od onog u Zaboku.

Vrpcu su simbolično zajednički prerezali načelnica Općine Krapinske Toplice Gordana Jureković te direktor maloprodaje Plodina, Luka Čurković, a već prije samog otvorenja ispred topličkih su se Plodina okupili prvi kupci koji su dugi niz godina čekali jednu ovakvu, veliku trgovinu u svom mjestu.

Direktor Čurković zahvalio je Općini Krapinske Toplice na susretljivosti i suradnji te izrazio zadovoljstvo brzinom kojom je čitava investicija odrađena. – Zahvaljujem se lokalnoj zajednici na potpori i fleksibilnosti tokom izgradnje jer za ovakav jedan centar je potrebna sinergija i nas kao firme i lokalne zajednice i to smo postigli. Upravo zbog toga smo u rekordnom roku izgradili jedan ovako lijep centar koji ima točno dvije tisuće kvadrata i zapošljava četrdesetak ljudi. Ovo je Plodinama 116. objekt i u izrazito smo velikoj ekspanziji. Sljedeći tjedan u Opuzenu otvaramo 117., a iduće godine otvaramo još 20 novih objekata diljem Hrvatske – rekao je Čurković.

Zadovoljstvo nije krila ni načelnica Jureković. - Zahvalna sam Plodinama što su prepoznali potencijal naše općine i investirali u njoj i to u trgovinu koja je našim stanovnicima prijeko potrebna i kakvu do sada nisu imali. Ovime su dali obol i boljoj kvaliteti života naših sumještana, kroz bolju ponudu i konkurentnije cijene,  a isto tako, izgradnjom ovog lijepog objekta, promijenila se i vizura na ulazu u naše mjesto. Ono što je meni kao načelnici izuzetno bitno je i to da je zaposleno više od 30 ljudi s područja naše općine – rekla je načelnica Jureković.

Uz otvorenje, direktor Čurković je ravnateljici topličkog Dječjeg vrtića 'Maslačak', Katarini Cerovec, uručio novčanu donaciju u iznosu od 20 tisuća kuna. -Ova nam donacija puno znači jer je ovo bila za nas teška godina i svakako ćemo je utrošiti u korisne, pedagoške svrhe. Dakle, kupit ćemo nešto didaktike i obnoviti određeni fond starih igrala na dvorištu. Stvarno pozdravljamo ovakvu velikodušnu gestu jer oni koji ulažu u djecu, ulažu u budućnost. I beskrajno smo zahvalni na ovakvim donacijama – rekla je ravnateljica Cerovec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook