Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO: OŠ Marija Bistrica proslavila Dan škole


Osnovna škola Marija Bistrica u srijedu 29. svibnja proslavila je Dan škole. Program je počeo svečanom dodjelom nagrada, a koje je dodijelio načelnik Općine Josip Milički učenicima 1.a i 1.b, a vezano za postignuti uspjeh na natječaju uz Dan poljsko-hrvatskog prijateljstva, kada su izrađivali razglednice.

Nakon toga u samoj školi mogla se pogledati prigodna izložba, a u Domu kulture održan je prigodan kulturno-umjetničkim program. Otvorio ga je Školski zbor pod ravnanjem Katarine Bašić izvođenjem hrvatske i školske himne. U programu su sudjelovale Dramska i Radijska skupina, učenici 2. a i 2. b, te 4. a razreda, recitatori Ela Klemar (1. b), Iva Pezić i Dorian Kapitan (4. b), Lejla Hižar i Gabrijel Kuzman (PŠ Selnica). Od profesora i učitelja u realizaciji programa sudjelovali su Anita Klemar, Melita Petriš Banovec, Katarina Bašić, Biserka Ciglenečki, Sanja Novak, Anica Gregurić, Marina Ozimec, Agneza Grgić, a koordinatorice su bile Anita Klemar, Andreja Borović i Jasna Milički.

Sve prisutne na početku su  pozdravili ravnatelj OŠ Marija Bistrica Dominik Karajić, načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički i rektor Svetišta MBB-e preč. Domagoj Matošević. Proslava Dana OŠ Marija Bistrica završila je druženjem i prigodnim domjenkom u školi. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook