Prethodni članak
Sljedeći članak

Mažoretkinje Dubrovčan dvostruke su pobjednice Kupa Hrvatske!


Državno prvenstvo mažoretkinja u organizaciji Hrvatskog udruženja mažoret timova (HUMT) te Plesnog kluba Barbara, održano je protekli vikend u Sportskoj dvorani Srednje strukovne škole u Velikoj Gorici.

Sudjelovalo je 650 mažoretkinja iz 17 klubova te je ukupno predstavljeno 270 koreografija. Mažoretkinje Dubrovčan predstavile su se za ukupno 19 koreografija a evo i rezultata:

1.dan


– Defile juniori- 1. mjesto

– Defile seniori – 1. mjesto

– Velika formacija tradicionalni štap kadeti – 1. mjesto

– Velika formacija tradicionalni štap juniori – 1. mjesto

– Velika formacija tradicionalni štap seniori – 1. mjesto

– Velika formacija moderni štap kadeti – 1. mjesto

– Velika formacija moderni štap juniori – 1. mjesto

– Velika formacija moderni štap seniori – 1. mjesto

– Mini formacija tradicionalni štap seniori – 1. mjesto

 

 2. dan natjecanja

– Solo štap juniori – 7. mjesto

– Duo/trio štap juniori – 2. mjesto

– Mini formacija moderni štap juniori – 1. mjesto

– Mini formacija moderni štap seniori – 2. mjesto

– Duo/trio pompon seniori – 1. mjesto

– Mini formacija pompon juniori – 2. mjesto

– Mini formacija pompon seniori – 2.mjesto

– Velika formacija pompon kadeti – 6. mjesto

– Mini formacija mix juniori – 1. mjesto

– Mini formacija mix seniori – 1. mjesto

 

˝Na kraju natjecanja pripala nam je velika čast – osvajanje Kupa Hrvatske u konkurenciji seniorki te osvajanje Kupa Hrvatske u konkurenciji juniorki i to po 3. godinu za redom što znači da je juniorski Kup od sada u trajnom vlasništvu Mažoretkinja Dubrovčan.

Ime Dubrovčan još se jednom glasno orilo s tribina, zahvaljujući našim navijačima, našim roditeljima i prijateljima koji nas vjerno prate iz natjecanja u natjecanje. Hvala vam od srca!

Velika zahvala ide našim vjernim trenericama koje svaki svoj slobodni trenutak odvajaju za svoju drugu obitelj – Sara Bogović, Rafaela Podlesek, Laura Meglić i Ivana Zaić vi ste naš vjetar u leđa, naš ponos jer zaista se svaki vaš trud isplatio.

A da nemamo tako divne mažoretkinje, nasmijane, pune optimizma, pune samopouzdanja, sa odlučnim stavom i čvrstom rukom, nebi bili tu gdje jesmo. Hvala vam djevojke što tako odano prenosite ljubav prema mažoretu te što tako ponosno prezentirate svoj kraj.

Velika zahvala ide svim našim sponzorima a posebna zahvala ide našoj krojačici Ivančici bez koje naše djevojke nebi imale tako divne kostime. Primijetili su to i suci te nam dodijelili “Priznanje za najbolju odoru po odabiru sudaca” – odora velike formacije štap moderni stil juniori na temu Karte.

Ovaj program sufinanciran je od strane Općine Veliko Trgovišće u okviru programa za financiranje projekata udruga s područja općine Veliko Trgovišće koje provode javne potrebe u društvenim djelatnostima u 2024. godini – u sklopu projekta udruge “Promicanje plesnog i kulturnog stvaralaštva, njegovanje tradicijske kulture i promocija Općine Veliko Trgovišće kroz međuopćinsku i međunarodnu kulturnu suradnju”. Hvala Općini Veliko Trgovišće na prepoznatljivosti te važnosti ovog projekta te ujedno hvala i susjednoj općini Tuhelj te gradu Klanjcu na podržanom projektu.

Podržavajte nas i dalje jer smo spremne za još više i još bolje˝, poručile su Mažoretkinje Dubrovčan.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook