Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO I VIDEO: Zagorski superstar Dino oduševio prepuno Festivalsku dvoranu

Održan koncert „Superstar specijal Dino Miklaužić i gosti“ u Krapini


Kapacitet Festivalske dvorane u Krapini od 529 mjesta pokazao se premalim da primi sve zainteresirane za veliki koncert „Superstar specijal Dino Miklaužić i gosti“, koji je održan u petak.

Koncert je organizirala Krapinsko-zagorska županija uz potporu Pučkog otvorenog učilišta Krapina, a njegovo je održavanje najavljeno već u prosincu nakon prijma kojeg je za zagorskog superstara održao župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Uoči samog koncerta zagorski superstar Dino Miklaužić kazao je da mu je to prvi veći koncert i kako zaista želi da sve prođe dobro. - Uzbuđen sam, nisam mogao spavati, osjećam sam se kao dijete kad ide slijedeće jutro na more. Ne spavaš jer jedva čekaš pa se vjerojatno zato osjećam iscrpljen. Večeras svira sa mnom ekipa iz Superstara, njih jedanaest i moja sestra. Bend sam složio s najboljim glazbenicima koje sam ikad u životu upoznao, sve su domaći dečki i zaista sam im zahvalan što su me podržali – poručio je Dino Miklaužić.

Dino Miklaužić je mladi hrvatski pjevač iz Huma na Sutli. Prošle je godine oduševio svojim izvedbama u pjevačkom natjecanju Superstar gdje je u velikoj konkurenciji iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja završio na drugom mjestu. Dino je trenutno učenik Srednje škole Krapina, a u javnosti je postao poznat već 2016. godine pobjedom u dječjem glazbenom showu Zvjezdice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook