Prethodni članak
Sljedeći članak

„Festivalčić“ oduševio djecu

DND PETROVSKO ORGANIZIRAO FESTIVALČIĆ 2023.


DND Petrovsko iako mlado i tek ove godine slavi svoj drugi rođendan vrlo je aktivno i iza sebe ima već zapažene rezultate – npr. oformljen dječji zbor „Kristalići“, aktivno sudjelovanje na proslavama Općine, sudjelovanje na Festivalu ogulinske bajke, razne i zanimljive radionice za djecu, itd. tako je ove godine po prvi puta organizirao „Festivalčić“.

„Festivalčić“ je ustvari završetak veselog tjedna u Petrovskom na kojem su djeca imala puno igre, zabave, pjesme i veselja. Uz kreativnu radionicu izrade jastučića koje je vodila učiteljica Ivana Kmetić, pa do pričanja večernje priče koju je s djecom odradila gospođa Miljenka, koju svi jako dobro znaju po vođenju dječjih večeri u Gradskoj knjižnici Krapina, do sportskih aktivnosti i naravno likovnih za najmlađe posjetitelje - odradili su tako prvi festivalčić, koji će ujedno postati i tradicionalni.

„Zadaća svakog DND-a je, pa tako i našega pružiti djeci i roditeljima poticaj za provedbu aktivnosti u slobodnom vremenu, jer se time širi znanje, iskustvo, kreativnost, humanost i volonterstvo. Zahvala gostima, DND Radoboj, DND Đurmanec, DND Krapina, što su nas podržali i aktivno sudjelovali. Svoj djeci i roditeljima zahvale što su svojim dolaskom podržali naš rad, svim člancima i članovima društva, volonterima koji su svoje vrijeme nesebično odvojili za pomoć oko realizacije festivalčića također hvala! Toliko je bilo divno, i posjećenost da evo makar je prvi puta održano, cilj je ispunjen i ovo će nam biti tradicija . Sljedeće godine još više zabave i iznenađenja“ – rekla nam je Valentina Presečki, predsjednica DND Petrovsko.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook