Prethodni članak
Sljedeći članak

Evo kako bi trebala izgledati Zaseka u Zaboku

Grad Zabok projekt rekonstrukcije Sportskog centra Zaseka prijavio je na Natječaj za tip operacije 7.4.1


Grad Zabok odlučio je Sportskom centru Zaseka dati novi sjaj. Cilj projekta je, kako su rekli iz Grada, poboljšanje postojećih uvjeta i ostvarivanje dodatnih mogućnosti za nogometaše NK Mladost Zabok, atletičare atletskog kluba Zabok i rekreativce grada Zaboka.

- Predviđa se obnavljanje postojećih nogometnih terena, obnavljanje atletske staze, izgradnja novih nogometnih i atletskih terena, krajobrazno uređenje cijelog sportskog parka, trim staza koja povezuje sve sportske sadržaje u jednu cjelinu, prostor za rekreativno treniranje, dječji adrenalinski park u ambijentu u kojem dominiraju jezero s regeneracijskim biljem i raslinjem te visokim zelenilom, kao i izgradnja sportske građevine poput svlačionice, teretana i prostorije trenera. Ujedno se predviđa rekonstrukcija postojećih tribina, odnosno povećanje broja sjedećih mjesta i natkrivanje tribina – poručili su iz Grada Zaboka.

Grad Zabok prijavio je projekt na Natječaj za tip operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” pri Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, a nadaju se pozitivnom ishodu i sufinanciranju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook