Prethodni članak
Sljedeći članak

Eurozastupnik: 'Gdje HDZ uspije pronaći takve tupane koji ih uvijek podržavaju?'


Zastupnik u Europskom parlamentu, Predrag Fred Matić, gostovao je u N1 studiju uživo i komentirao aktualnosti, kao i trenutno najaktualniju hrvatsku političku temu, a koja se tiče Zakona o pomorskom dobru.

-Prije svega treba podsjetiti gledateljstvo da HDZ u svojoj povijesti nikad nije donio ni jednu odluku koja bi išla na korist građana i države, nego na dobrobit svojih članova i svojih simpatizera. Tako je i s ovim prijedlogom zakona, kojeg je oporba dočekala na nož s potpunim pravom. Ja sam samo ovlaš pogledao taj dio i vidim da je muljaža spremna sto posto- rekao je Matić.

Odgovarajući na pitanje komentiraju li kolege eurozastupnici optužbe premijera Plenkovića da je hrvatska oporba na strani Rusije i da podržava Putina, jer nisu podržali obučavanje ukrajinskih vojnika na teritoriju RH, Matić je odgovorio da to u Europarlamentu nitko ne spominje te da je to samo Plenkovićeva mantra.

Također, odgovarao je i na pitanje o obnovi na Baniji i o novom ministru Bačiću, te je rekao kako je i njegova želja da što prije obnova počne i završi, ali je istaknuo i da ne razumije kako sada pojedinci na Baniji dočekuju Bačića kao spasitelja. - HDZ me zadivljuje. Gdje uspiju pronaći takve tupane koji njih uvijek  podržavaju? Dakle, nakon dvije i pol godine provedenog u kontejneru, sad dočekuju ministra kao spasitelja - čudi se Matić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook