Prethodni članak
Sljedeći članak

EkipaZgaraže (3theNORA) izbacila Olala mix: 'Kak je moja kumica pala na vrganj'


EkipaZgaraže (3theNORA) danas je izbacila najavljivanu pjesmu i spot za Olala mix. Tekst potpisuje Damir Kovačićek, a aranžman Davor Totović. Spoj je to nekoliko pjesama: Josipa Pokupca Olala, Švabica i Kopa cura vinograd, Maria Plantaka Bučnica, Procvala je šumica i Kad ljubiš tuđu ženu te Davorina Vukmanića Ferguson i Franciska.

Vokalni izvođači su Zlatko Ilijaš koji svira i trubu, Valentino Šoban i Damir Kovačićek, a uz njih je na gitari Dalibor Moštak. Uz njih u spotu glume Željka Halambek, Lucija Goluban, Brankica Glas, Nina Kos i Danijela Petek.

Audioprodukcija pripala je Studiu Kasandra iz Marije Bistrice, a video snimanje, režija i montaža Nevergreen produkciji.

Spot je sniman u Zagorju na sljedećim lokacijama: Utvrda Cesargrad, Velika Erpenja, imanje Stjepana Korušića, Klet i vinograd Darka Hajduka, Motel Stara vodenica, vl. Željko Galić, Vinotočje Hajduk, Klet Mladena Šurbeka, Klet Željka Sinkovića Krapinske Toplice, Oldtimer Olimpija, vl. Željko Sinković te Vila Zelenjak - Ventek i rijeka Sutla, a kako to izgleda pogledajte u nastavku.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook