Prethodni članak
Sljedeći članak

Dijete zadobilo teške tjelesne ozlijede, vozač imao alkohola u krvi


Policija je objavila više detalje vezanih uz nesreću u kojoj je u petak navečer stradalo dijete.

U petak, 2. rujna oko 20 sati, u Oroslavju došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, piše PU KZ.

Prometna nesreća se dogodila kada je dijete upravljalo biciklom dijelom kolnika namijenjenom vozilima iz suprotnog smjera u tom trenutku naišlo je teretno vozilo kojim je upravljao 34-godišnji hrvatski državljanin i došlo je do udara teretnog automobila u bicikl i dijete, te pada djeteta na tlo.

U prometnoj nesreći dijete je zadobilo teške tjelesne ozlijede, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeno je u Opću bolnicu Zabok, a zatim u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb na daljnje liječenje.

Nadzorom vozača utvrđeno je kako je vozač 34-godišnji hrvatski državljanin upravljao teretnim vozilom pod utjecajem od 0,59 promila alkohola u organizmu. Nadalje, 34-godišnjem vozaču, u zdravstvenoj ustanovi izuzeti su uzorci krvi i urina za analizu koji se dostavljaju Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ Ministarstva unutarnjih poslova u Zagrebu te će se provedenom analizom utvrditi točna koncentracija alkohola u organizmu.  

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook