Prethodni članak
Sljedeći članak

Brutalan obračun dvije mlade djevojke dobio sudski epilog. Pročitajte što su vikale jedna drugoj


Dvije mlade djevojke od 18 i 19 godina proglašene su krivima i osuđene zbog vatrenog sukoba po povratku iz noćnog provoda oko 6.30 ujutro.

Prema presudi koju je sudac donio ovih dana, sve se dogodilo sredinom studenoga lani ispred Pekarnice Europa u Novoj Gradišci. Djevojke su na javnom mjestu remetile javni red u alkoholiziranom stanju, ustanovio je sud te podsjetio kako je jedna napuhala 1,28 promila, a druga 0,28 promila, piše danica.hr.

“Glasno vičući upućivale su obostrano pogrdne riječi i psovke: ‘Pi… ti materina, kurvo jedna obična, droljo jedna, ti se je… za 20 eura, pogledaj na što ličiš, kravetino‘. Te su riječi jedna drugoj ponavljale više puta.

Nakon toga i tjelesno su se sukobile tako da su jedna drugu rukama hvatale za vrat i kosu te su obostrano zadale nekoliko udaraca rukama po glavi i tijelu. Jedna je imala vidljive ozljede u vidu ogrebotina po licu i vratu, dok druga nije”, zaključio je sudac.

Obje su osuđene na novčanu kaznu od 500 kuna. Moraju platiti i po 120 kuna prekršajnih troškova te po 80 kuna troškova alkotesta policiji. Ukupno, dakle, svaka po 700 kuna. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti u zakonom propisanom roku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook