Prethodni članak
Sljedeći članak

Bronca za ŠUDIGO-Zabok

WorldSkills Croatia 2023.


Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok zajedno s 28 škola  bila je škola domaćin u čak dvije discipline Multimedija i Grafička tehnologija i dizajn najvećeg natjecanja učenika strukovnih škola RH WorldSkills Croatia 2023.

''Dočekali smo spremno sudionike natjecanja i pokazali vještine naših učenika u disciplinama u kojima smo preuzeli domaćinstvo, a naši učenici su sudjelovali i kao natjecatelji u tim disciplinama: Multimedija i Grafička tehnologija i dizajn. Čestitke našem timu iz discipline Multimedija Luka Čović (4.MT) i Tin Grabrovečki (4.WD) za osvojeno 3. mjesto i njihovim mentoricama Ruža Leskovar i Davorka Frgec Vrančić.'' – objavili su iz škole.  

U disciplini Grafička tehnologija i dizajn školu je predstavljala učenica Marija Ptujec i zauzela sjajno 5.mjesto. Čestitke Mariji i njezinoj mentorici Tamari Očić  Balija.

''Hvala našim sponzorima  Valoviti papir Dunapack d.o.o i HON-ING d.o.o  te hvala Gradu Zaboku te osnivaču KZŽ na pomoći i potpori u organizaciji natjecanja kao Škole domaćin.'' – poručuju iz škole.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook