Prethodni članak
Sljedeći članak

BRAVO: Stubičke mažoretkinje se kvalificirale za Europsko prvenstvo


Stubičke mažoretkinje Shelly nedavno su sudjelovale na 40. Državnom turniru u Šibeniku, gdje su postigle izvrsne rezultate. Seniorke mini mix su osvojile 3. mjesto, a kadeti mini mix su se plasirali na 7. mjesto. U kategoriji velike koreografije pom pon kadeti, Stubičke mažoretkinje Shelly su osvojile 6. mjesto, a u koreografiji classic pom pon osvojile su 5. mjesto. No, najveći uspjeh je postignut kvalifikacijom koreografija seniori mini mix i classic pom pon za Europsko prvenstvo.

Ovaj uspjeh u samo 5 godina rada udruge je rezultat napornog rada i predanosti cijele grupe , kao i vodstva i mentorstva trenerica Valentine Vuksan i Tee Tomaševski te trenerice Marele Hrkač. - Mažoret ples je vrlo zahtjevan i dinamičan plesni stil koji zahtijeva puno vježbe i truda kako bi se postigle visoke rezultate na natjecanjima. Stubičke mažoretkinje Shelly već godinama sudjeluju na različitim natjecanjima diljem zemlje, i ovo je još jedan dokaz kvalitete njihovog rada – kažu voditeljice.

Osim što su uspješne na natjecanjima, Stubičke mažoretkinje Shelly također nude priliku za sve zainteresirane da nauče ovaj atraktivan plesni stil. Ova grupa mažoretkinja je otvorena za nove članove svih dobnih skupina, te će svaki novi član imati priliku upoznati se s osnovama mažoret plesa i razviti svoje plesne vještine.

Upisi u Stubičke mažoretkinje Shelly su ponovno u tijeku i otvoreni su za sve zainteresirane djevojčice i djevojke. Uz profesionalni pristup i vrhunsku podršku stručnih trenerica Valentine Vuksan i Tee Tomaševski, svaka polaznica će imati priliku naučiti osnove mažoret plesa, ali i razviti svoje plesne sposobnosti i talente.

Uz to, treba spomenuti da Valentina i Tea vode i plesni Studio Tutorial, namijenjen svim godištima koji žele unijeti rekreaciju kroz ples u svoj život. Ovaj studio nudi razne vrste plesnih programa, a svi programi su prilagođeni individualnim potrebama i željama polaznika, a cilj je omogućiti im da se zabave, opuste i poboljšaju svoje plesne vještine.

Stoga, ako ste zainteresirani za mažoret ples ili bilo koji drugi oblik plesa, pozivamo vas da se prijavite na upise u Stubičke mažoretkinje Shelly ili Studio Tutorial. Pridružite se ovim talentiranim trenericama i polaznicima i uživajte u ljepoti plesa!

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook