Prethodni članak
Sljedeći članak

Bakica (83) iz Začretja uzela stvari u svoje ruke: “Tu sam ja gazda. Hočeju mi zeti hižu! Ubojice, došli ste s kupinja! Tati! ”

Kćer je bila na majčinoj strani...


„Ubojice! Hočeju mi zeti hižu! Maltretiraju me več trideset godina! To je moje! Ja sam to napravila s mužem prije 60 godina! To je moje! Tu sam ja gazda!, Mene ne bu niko steral iz kuće! Ubojice! „Tati!“, vikala je 83 – godišnjica bakica iz Svetog Križa Začretja. Ove ne baš lijepe riječi uputila je svojem sinu, snahi u unuku u svibnju prošle godine. Kako stoji u presudi zabočkog Prekršajnog suda, time je počinila psihičko nasilje u obitelji. Njezina snaha je svjedočila da je svekrva vrijeđala muža, nju i sina kad je sudski vještak došao usnimiti stanje njezinog dvorišta i kuće. Rekla je da oni nisu ništa napravili baki te da nikad nisu bili nasilni prema njoj. No, optužena baka iskazivala je drukčije: kazala je kako je obitelj njezinog sina maltertira već 30 godina te da su htjeli njoj i pokojnom joj mužu uzeti svu imovinu.Unuk se prisjetio kako su on i njegovi roditelji s prvog kata kuće slušali kako im baka upućuje ružne riječi kad je stigao mjernik na dvorište.

“Vikala je da joj mi hoćemo sve uzeti i da smo došli s kupinja, a da je mjernika poslala mafija”, ustvrdio je unuk.  Kći optužene bakice stala je na stranu svoje majke govoreći kako se njezin brat loše ponaša prema majci i da joj govori “kurva” ida je pljuje. Sud je ipak osudio bakicu i to novčanom kaznom od 2 tisuće kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook