Prethodni članak
Sljedeći članak

''Zlatne medalje pravi su pokazatelj našeg vrijednog rada i ustrajnosti''

Mažoretkinje Dubrovčan otvorile novu sezonu sa čak 8 zlatnih medalja


Na 6.regionalnom prvenstvu regije Sjeverozapad, održanog u nedjelju u novootvorenoj sportskoj dvorani u Zaprešiću, Mažoretkinje Dubrovčan pokazale su svu raskoš svojih koreografija.Naporan rad od početka godine itekako se isplatio budući da su se direktno plasirale na Državno natjecanje Hrvatskog udruženja mažoret timova koji će se krajem mjeseca svibnja održati u Kutini.

Na regionalnom prvenstvu regije Sjeverozapad predstavilo se 6 timova s ukupno 38 koreografija. Od predstavljenih 8 novih koreografija Mažoretkinje Dubrovčan osvojile su 8 zlatnih medaljau sljedećim kategorijama; u grupi kadeta - duo-trio štap, u grupi juniora - solo štap, trio štap, mini formacija štap moderni stil te u grupi seniora - mini formacija štap moderni stil, mini formacija štap tradicionalni stil, mini formacija batonflag i trio pom pon. Ovom su se prilikom osim novih koreografija djevojke predstavile s novim kostimima dok se drugi dio kostima priprema za nadolazeće Državno natjecanje.

–Zlatne medalje pravi su pokazatelj našeg vrijednog rada i ustrajnosti. Mažoretkinje Dubrovčan veliku pažnju polažu u svoju kvalitetu te su uvijek u trendu i spremne pokazati nešto novo i atraktivno.Također svake godine školujemo nekoliko kandidatkinja u trenerskoj školi, a od prošle godine imamo i mlađu nacionalnu sutkinju. U samom smo vrhu saveza pod kojim djelujemo te vjerno promoviramo Općinu Veliko Trgovišće kao i Biser Zagorja – sretna je s ostvarenim rezultatima predsjednica MažoretkinjaDubrovčanValentina Večerić-Gorupić.

 

Još članaka iz "Veliko Trgovišće"

Facebook