Prethodni članak
Sljedeći članak

Turistička prezentacija Zagorja u Beču

Prirodne ljepote i turističku, posebno gastronomsku ponudu Slavonije i Zagorja predstavila je Hrvatska turistička zajednica u Beču želeći privući i potaknuti što više austrijskih gostiju...


Prirodne ljepote i turističku, posebno gastronomsku ponudu Slavonije i Zagorja predstavila je Hrvatska turistička zajednica u Beču želeći privući i potaknuti što više austrijskih gostiju da posjete i kontinentalnu Hrvatsku.

Prirodne ljepote i turističku, posebno gastronomsku ponudu Slavonije i Zagorja predstavila je Hrvatska turistička zajednica u četvrtak u Beču želeći privući i potaknuti što više austrijskih gostiju da posjete i kontinentalnu Hrvatsku.

Prezentacija je održana u nazočnosti 50-ak poslovnih partnera i novinara koji su se informirali o posebnostima turističke, kulturne i gastronomske ponude u tri hrvatske županije: Požeško slavonskoj, Vukovarsko srijemskoj i Krapinsko zagorskoj.

"Naš strateški cilj, pored mora i obale, koja je itekako poznata Austrijancima, jest prezentirati i kontinentalni dio Hrvatske, koji svojim ljepotama, kulturnom ponudom, gastronomijom, enološkom ponudom, imaju puno toga ponuditi, što se pokazalo i danas velikim odazivom naših poslovnih partnera i austrijskih novinara", rekao je direktor predstavništva HTZ-a u Beču Ranko Vlatković.

On je izrazio uvjerenost da će uspješna prezentacija kontinentalne Hrvatske dodatno pobuditi interes austrijskih gostiju da posjete Hrvatsku, ne samo u glavnoj nego i u predsezoni i posezoni.

Predstavnici regionalnih turističkih zajednica, turističkih kuća i hotela triju županija predstavili su prirodne i kulturne posebnosti svog kraja te novosti u ukupnoj turističkoj ponudi i posebice u zdravstvenom turizmu.

Slične prezentacije su prije Beča održane u Pragu i Münchenu.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook