Prethodni članak
Sljedeći članak

Predstavljen program ovogodišnjeg MUF-a u Stubakima: Atraktivni koncerti, predstave i šarenilo zabave

Mali ulični festival u Stubičkim Toplicama ove se godine održava od 03. do 05. lipnja


Četvrti po redu, trdonevni Mali ulični festival u Stubičkim Toplicama, ove se godine održava od 03. do 05. lipnja, od petka do nedjelje. Kroz ta tri dana organizatori su i ovaj puta pripremili uistinu raznolik i kvalitetean kulturno-umjetnički, ali prije svega i zabavni program za sve generacije.

Tako će posjetitelje kroz sva tri festivalska dana, u samom centru Stubaka te u Parku Maksimilijana Vrhovca, ali i po ulicama i trgovima Stubaka, kako ističu organizatori, dočekati mnoštvo zabave, veselih nota, predstava, radionica, šarenilo boja, dobre hrane i pića te nezaobilaznih uličnih izvođača uz tradicionalno dobru ponudu na trgu OPG-a, zanata i obrta.

Inače, riječ je o manifestaciji koju organizira Općina Stubičke Toplice sa svojom Turističkom zajednicom, a u Organizacijskom odboru su, uz načelnika Josipa Beljaka, i Filip Poštek, Silvio Tomić, Martina Jantol Županić i Kristijan Oremuš. Uz svoju zaštitnu 'maskotu', gospona Stubaka, kojeg već četvrtu godinu utjelovljuje poznati zagorski glumac, pjevač i performer Adam Končić, koji je ujedno i direktor kazališnog programa festivala, Organizacijski odbor na današnjoj je konferenciji za medije predstavio kompletan program ovogodišnjeg festivala.

- Krenuli smo prije četiri godine, kada smo zaželjeli osmisliti jednu novu manifestaciju i nakon četiri godine, mislim da smo u tome definitivno uspjeli jer o današnjem MUF-u pričaju na način kao da postoji sto godina. MUF je počeo nezaobilazna manifestacija u cijelom Zagorju, ali i šire, a danas smo ovdje da predstavimo ovogodišnji program. To je festival koji je drugačiji od svih ostalih i nezaobilazan za sve generacije i festival koji će ove godine doživjeti još jednu notu više – rekao je načelnik Beljak na današnjoj konferenciji.

A sam program predstavio je Filip Poštek, koji je podsjetio kako je riječ o uličnom festivalu, koji se održava po cijelim Stubakima, a da će na trgu i u parku biti dvije velike pozornice. – Glede samog programa, festival otvaramo u petak, 03. lipnja, festivalskim muvingom, uz DJ-a i raznovrsnu ugostiteljsku ponudu – rekao je Poštek te potom predstavio detaljan program ovogodišnjeg MUF-a.

Program prenosimo u cijelosti:

PETAK

19.30 h  Kazališna predstava/Rastava braka/ Park Maksimilijana Vrhovca

20.45 h Koncert/THE SWAY BAND / Park Maksimilijana Vrhovca

21:00 h Koncert/TRNJE LIVE ACOUSTIC/main stage

23:00 h SONGKILLERS/main stage

 

SUBOTA

 09:00 h Radionice za djecu/ Park Maksimilijana Vrhovca

               Predstava za naše najmlađe/ Kesten i papaja cirkus show

               Stubičke mažoretkinje Shelly

               Sportska radionica/ DISC GOLF

19.30 h PREDSTAVA - Play Harms ili sasvim obične besmislice

21:00 h Koncert/ NATALI DIZDAR /Park Maksimilijana Vrhovca

21:30 h Koncert/GIBERRY SONS band/ main stage

22:30 h Koncert/Rusty groove band/ Park Maksimilijana Vrhovca

23:30 h  Koncert/ABBA  real tribute bend/main stage

 

NEDJELJA

09:00 h Radionice za djecu/ Park Maksimilijana Vrhovca

               Predstava za naše najmlađe/ Bilo jednom jedno sunce

               Sportska radionica/ DISC GOLF

18:00 h Zabočki puhački orkestar/ filmska glazba/ Park Maksimilijana Vrhovca

19.30 h Predstava/4 POZE- SRETAN ZAVRŠETAK/ Park Maksimilijana Vrhovca

20:15 h Koncert/ KIM VERSON unplugged/ Park Maksimilijana Vrhovca

20:30 h Stubičke mažoretkinje Shelly/ centar

21:30 h Koncert/FRAJLE/ main stage

 

-Izuzetno nas veseli što je festival došao do ove razine na kojoj je danas. Prošlogodišnji festival je unatoč Covidu bio izuzetno uspješan i najposjećeniji do sad, a najave za ovu godinu daju naslutiti da će ovaj festival biti za još jednu razinu bolji. Imamo još nekih noviteta, koje nismo sad javno predstavili, jer želimo da ih posjetitelji sami vide i dožive – najavio je Poštek.

 

Na kraju, Gospon Stubak, odnosno, Adam Končić predstavio je detaljno dramski program, odnosno, svaku predstavu pojedinačno, te najavio kako će on osobno, odnosno, njegov lik, Gospon Stubak,  i ove godine biti prisutan na ulicama i pozornicama Stubaka te, po potrebi, davati gostima i sve potrebne dodatne informacije i upute.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook