Prethodni članak
Sljedeći članak

MOŽE LI HRVATSKI TURIZAM 365? : Post Covid turizam i nove prilike

U utorak, 6. listopada po četvrti će se put održati međunarodna konferencija o cjelogodišnjem turizmu Može li hrvatski turizam 365?


U utorak, 6. listopada 2020., od 10h do 14h, po četvrti će se put održati međunarodna konferencija o cjelogodišnjem turizmu Može li hrvatski turizam 356?.

Ove godine tema susreta je Post Covid turizam i nove prilike, a konferencija će se održati hibridno - uživo u Hotelu WELL Terme Tuhelj za ograničeni broj sudionika i poštujući sve epidemiološke preporuke i on-line za sve turističke profesionalce.

Prva konferencija nakon ovogodišnje sezone donijet će aktualne analize, rasprave, primjere najboljih praksi i prijedloge kako poslovati u post-Covid razdoblju i ostvariti nove prilike u turizmu. Eminentni govornici i vrhunski stručnjaci domaćeg i EU turizma analizirat će ovogodišnje turističke rezultate i raspravljati o izazovima i prilikama u vrijeme i nakon Covid19, „novom normalnom“ te cjelogodišnjem održivom turističkom poslovanju.

U centralnom dijelu konferencije održat će se Ministarski forum koji će predstaviti osnovna polazišta razvojnih strategija turizma u sljedećem periodu, u kojem će sudjelovati ministrica turizma i sporta Republike Hrvatske Nikolina Brnjac, ministar za gospodarstvo i razvoj tehnologije Republike Slovenije Zdravko Počivalšek, a uzvanicima će se obratiti i ministrica poljoprivrede, regija i turizma Republike Austrije Elisabeth Köstinger.

 

Analizu sezone 2020 i nove trendove predstavit će Siniša Topalović, globalni direktor turističkih savjetnika u Horwath HTL, a u panel raspravama o razvoju poslovanja te budućnosti turizma raspravljat će: Otmar Michaeler, predsjednik uprave Falkensteiner Michaeler grupe, James Chappell, globalni poslovni direktor u Horwath HTL London, Veljko Ostojić,  direktor Hrvatske udruge turizma, Kristian Šustar, voditelj razvoja u Uniline Travel Company, Nedo Pinezić, suvlasnik eportala Dantes, Dominik S. Černjak, direktor Jasna Chalet Resort i drugi.

Moderatori rasprava su Mislav Togonal, TV voditelj i urednik, Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove u Valamar Riviera i Saša Muminović, predsjednik SLO CRO poslovnog kluba.

Za turizam je izrazito važno da komuniciramo, diskutiramo, učimo jedni od drugih i održimo kontakt unutar industrije. Ovogodišnja konferencija ima za cilj donijeti analize aktualne situacije na tržištu, potaknuti promišljanja, donijeti svježe ideje i pozitivna iskustva o tome kako planirati turističko poslovanje u sljedećem periodu. Cjelogodišnji turizam zasigurno može biti dio odgovora na Covid izazove. Vrijeme je da budemo kreativni i hrabri. I vrijeme je da se ponovo vidimo.“ – poručuje Ivana Kolar, organizatorica konferencije.

Prethodne konferencije izazvale su veliki interes struke i medija, a svojim su dolaskom njezinoj važnosti doprinijela mnoga imena iz svijeta turizma kao i resornih ministarstava iz Hrvatske i susjednih zemalja. Odabir tema i predavača iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Mađarske, Njemačke, Velike Britanije, Portugala, Španjolske, Irske, BiH, Albanije i Crne Gore te odlična organizacija dosadašnjih susreta rezultirali su brojnim pohvalama i najavama sudjelovanja i ove godine, kad će se predstaviti govornici iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Španjolske, Velike Britanije, Dubaia i drugih vrhunskih turističkih destinacija.

U skladu s epidemiološkim preporukama, konferenciji će uživo prisustvovati ograničen broj osoba, dok će svi ostali u njoj moći sudjelovati on-line uz obaveznu prijavu putem linka www.turizam365.com/prijavite-se-2020/.

Sve informacije o konferenciji dostupne su na web stranici https://www.turizam365.com.

Organizator konferencije je konzultantska tvrtka u turizmu, Julius Rose, a partneri u organizaciji su SLO CRO poslovni klub, Terme Tuhelj i Poslovni klub Skup za Zagorje.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook

Životinja (uočena je divlja svinja) na autocesti A7 Orehovica-Šmrika između čvora SV. KUZAM i čvora DRAGA. Molimo korisnike za dodatan oprez.Zbog vjetra promet je dopušten samo za osobna vozila: -autocestom A1 Zagreb-Split-Ploče, između čvorova...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program