Prethodni članak
Sljedeći članak

Domaći i inozemni stručnjaci besplano savjetuju poduzetnike, prijavite se

Domaći i inozemni stručnjaci za upravljanje kvalitetom, razvoj marketinga i proizvoda su vam na raspolaganju, a više o uslugama koje vam oni nude pročitajte ovdje...


U okviru Projekta SMEPASS II, Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu,  u razdoblju od 18. studenog do 15. prosinca 2013. prikupljaju se prijave poduzetnika koji su zainteresirani za besplatne savjetodavne usluge.

Domaći i inozemni stručnjaci za upravljanje kvalitetom, razvoj marketinga i proizvoda su vam na raspolaganju, a više o uslugama koje vam oni nude pročitajte ovdje.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo popunite on – line prijavu s poveznice: http://bit.ly/1dACWBp

Projekt SMEPASS II provodi se u sklopu Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007.-2013., usmjeren je na jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj pružanjem savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzećima kako bi očuvali postojeća tržišta ili potražili nova. Tvrtke koje pošalju svoju prijavu na javni poziv i budu odabrane u evaluacijskom postupku imat će tako priliku primiti besplatne savjetodavne usluge u području marketinških aktivnosti, razvoju novih proizvoda i sustavu upravljanja kvalitetom. Za aktivnosti pružanja savjetodavne pomoći kroz projekt će se angažirati tim lokalnih stručnjaka kao i stručnjaka iz ostalih zemalja EU.

 Svi zainteresirani poduzetnici moći će se javiti na tri javna poziva koja će biti objavljena u studenome /prosincu 2013. te lipnju i prosincu 2014. godine, a sve potrebne informacije bit će pravovremeno objavljene na stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook