Prethodni članak
Sljedeći članak

Besplatana edukacija turističkih vodiča

Nastavljajući aktivnosti u sklopu prekograničnog projekta Wellness 3 +, financiranog iz programa IPA SI-HR 2007-2013, Za


Nastavljajući aktivnosti u sklopu prekograničnog projekta Wellness 3 +, financiranog iz programa IPA SI-HR 2007-2013, Zagorska razvojna agencija d.o.o. organizira edukaciju turističkih vodiča za područje Krapinsko zagorske županije.

Kriteriji koje kandidati moraju zadovoljavati su u skladu s Pravilnikom o stručnom ispitu za turističke vodiče i ispitnom programu za turističke pratitelje te s Pravilnikom o dopuni pravilnika o stručnom ispitu za turističke vodiče i ispitnom programu za turističke pratitelje (hrvatsko državljanstvo, prebivalište na području Krapinsko zagorske županije, minimalno završeno srednješkolsko obrazovanje te potvrda škole stranih jezika ili Filozofskog fakulteta o položenom stupnju znanja stranog jezika ukoliko se kandidat želi prijaviti za vođenje na nekom od stranih jezika.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem maila na: [email protected], poštom ili osobno u Zagorskoj razvojnoj agenciji d.o.o., Frana Galovića bb, 49000 Krapina, najkasnije do 23.12.2010.

Prijavi je potrebno priložiti dokaze o ispunjavanju navedenih kriterija, odnosno kopiju domovnice, potvrdu o prebivalištu, kopiju maturalne svjedodžbe kao dokaz o završenoj srednjoj školi ili kopije indeksa, kopiju uvjerenja/potvrde o znanju stranoga jezika.

Prijavnica se može naći na internetskim stranicama Zagorske razvojne agencije i Krapinsko-zagorske županije, također partnera s hrvatske strane u projektu.

Još članaka iz "Turizam"

Facebook