Prethodni članak
Sljedeći članak

UPRAVO: Nova prometna u Začretju na spojnoj cesti Zabok – Krapina


Nažalost, malo prije je došlo do nove prometne nesreće u Začretju na spojnoj cesti Zabok – Krapina, između dva osobna automobila.

Policijski očevid je u tijeku, a prema do sada dostupnim neslužbenim informacijama jedna osoba je ozlijeđena i bila je pri svijesti, kada je odvezena u Opću bolnicu Zabok.

Kako smo doznali, policija je dojavu o nesreći zaprimila nešto iza 18 sati. U nesreći su sudjelovale dvije vozačice. Točan uzrok nesreće i detalji bit će poznati nakon očevida, no neslužbeno smo doznali da je nesreću skrivila vozačica koja se kretala sporednom cestom od poznate svetokriške Žitnice iz Začretja prema Vrankovcu i krenula prelaziti spojnu cestu na mjestu na kojem to više nije dozvoljeno novom regulacijom prometa, koja ima za cilj baš sprječavanje nesreća.

U tom trenutku na nju je naletjela sa svojim vozilom vozačica koja se kretala po spojnoj cesti, došlo je do sudara, te je tom prilikom vozačica sa spojne ceste sa svojim vozilom završila u jarku.

Kako doznajemo, osim jedne osobe, koja je odvezena u bolnicu i čiji intenzitet ozljeda još nije poznat, drugih ozlijeđenih sudionika nije bilo. Više službenih detalja bit će poznato nakon očevida.

Još članaka iz "Sv. Križ Začretje"

Facebook