Prethodni članak
Sljedeći članak

Zaslužena pobjeda mladih nada City projekta

U Grabrovcu održan tradicionalni turnir u mini nogometu


U odličnoj organizaciji SU Grabrovčani u Grabrovcu je održan tradicionalni turnir u mini nogometu koji se veže uz blagdan "Velike Gospe". Nastupilo je 19 momčadi iz svih dijelova Hrvatskog zagorja. Nakon uzbudljivih i zanimljivih utakmica pobjednički pehar zasluženo je podignula momčad City projekt, sastavljena od mladih nogometaša kadetske i juniorske dobi.

Predvodio ju je sjajni Vilim Bašić, koji je od četvrtfinala do kraja turnira zabio svih pet pogodaka ove vrlo perspektivne momčadi, pred kojom je svijetla budućnost. Dečki su nogometno potkovani, borbeni i hrabri i ako ostanu zajedno mogli bi od njih u budućnosti očekivati puno dobrih rezultata. U finalu su pogotkom Vilima Bašića iz slobodnog udarca s 1:0 savladali zabočku momčad AK Rivijera kojoj je pripalo drugo mjesto. U utakmici za treće mjesto favorizirani Zabočki lavovi poraženi su od momčadi X-tim s 3:1, nakon što su poveli 1:0.

Najboljim igračem turnira proglašen je Goran Dlesk iz momčadi Zabočki lavovi, iako ne bi bilo nezasluženo da je ta nagrada pripala Vilimu Bašiću, koji je po nama pokazao najviše na ovom turniru. Vilim je sa sedam postignutih golova bio najbolji strijelac turnira, dok je za najboljeg vratara proglašen Mislav Draganić iz momčadi AK Rivijera, koja je imala snažnu podršku navijača.

Prvoplasirana momčad City projekt uz pobjednički pehar dobila je i novčanu nagradu od 2.000 kuna. AK Rivijera dobila je pehar i novčanu nagradu od 1.200, a momčad X-tim je uz pehar dobila novčanu nagradu od 750 kuna. Domaćin je dodatno nagradio prve četiri momčadi s po pet obiteljskih karata za jednodnevno kupanje u Termama Aqua vivae. Najboljim pojedincima i momčadima nagrade je dijelio predsjednik Gradskog vijeća Grada Zaboka, Dragutin Črnjević - Čiko.

Na turniru su ulogu sudaca vrlo dobro obavili Stjepan Mihaljinece i Emanuel Ivanković. Bilo je ovo dvanaesto izdanje ovog turnira, a treće od kada postaji sportska udruga Grabrovčani.

Rezultati

Četvrtfinale

Dalje - City projekt 1:2 (Gregurić/Bašić 2)

Zabočki lavovi - Lug sport 3:2 p (2:2) (Deak, Iskrić/Mak, Glavač)

AK Rivijera - Zdenko i sinovi 2:0 (Vincelj, Kotarski)

Brid - X-tim 1:2 p (0:0)

Polufinale

City projekt - Zabočki lavovi 2:1 (Bašić 2/Dlesk)

X-tim - AK Rivijera 1:3 p (1:1) (Tkalčević/Kotarski)

Za 3. mjesto

ZABOČKI LAVOVI - X-TIM 1:3

STRIJELCI: 1:0 Dlesk, 1:1 Mat. Mišak, 1:2 Mat. Mišak, 1:3 Mladić

ZABOČKI LAVOVI: Iskrić, Fio, Dlesk, Lež, Sinković, Tisanić, Deak.

X-TIM: Mat. Mišak, Mi. Mišak, Mladić, Tkalečvić, Škreblin, Dačnik.

FINALE

CITY PROJEKT - AK RIVIJERA 1:0

STRIJELAC: 1:0 Bašić.

CITY PROJEKT: Bašić, Čelec, Bekina, Turk, Sente, Lončar, Sinković.

AK RIVIJERA: Kotarski, Tuđa, Vincelj, Draganić, Jelenčić.

Konačni poredak: 1. City projekt, 2. AK Rivijera, 3. X-tim, 4. Zabočki lavovi

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook