Prethodni članak
Sljedeći članak

Započele pripreme rukometaša Bedekovčine

Cilj je plasman u Ligu za prvaka


Vrlo brzo započet će i nova rukometna sezona za seniore RK Bedekovčina. Pripreme su počele nakon praznika, u utorak 16. kolovoza, a Bedekovčina će i ove godine igrati 3 HRL središte. Prema riječima trenera Filipa Martinića, iako su informacije još nepotvrđene, liga bi trebala brojati 23 ekipe, koje će biti podijeljene u dvije skupine.

Naravno nakon ligaškog dijela u obje skupine, krenut će doigravanje za prvaka sa najuspješnijim ekipama iz obje skupine. Sam ligaški dio počinje vrlo brzo, zapravo nikad ranije, jer je prvo kolo na rasporedu već 10. i 11. rujna, što znači da će i pripreme biti kratke i sa zgusnutim  rasporedom, unutar kojega su osim 15 treninga u planu i četiri utakmice, po dvije protiv RK Mladost Samobor i RK Novi Marof, inače člana 2. HRL sjever. 

Na prvom treningu pojavilo se 19 igrača, a kako nam kaže Martinić, igrački kadar se nije mijenjao, tj. nije bilo ni odlazaka ni dolazaka igrača. No, valja spomenuti da je bilo određenih promjenama u Upravi kluba. Sandra Kuleš i Damir Končić, zahvalili su na dosadašnjem ukazanom povjerenju i svoje funkcije prepustili Andriji Goričkom, koji je novi predsjednik, Denisu Mikulcu kao potpredsjedniku, dok je tajnik Tomica Jus. Kao cilj za sezonu pred vratima trener Filip Martinić ističe plasman u Ligu za prvaka. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook