Prethodni članak
Sljedeći članak

Toplice 2 završile prvi krug bez poraza

Odbojka, 4. HOL sjever, 7. kolo: skupina A: Lepoglava – Toplice 2 1:3; Cratis Varaždin 4 – Bedex 3 3:0; skupina B: Toplice 3 – Ivanec


 Odigrano je i 7. kolo u 4. HOL sjever u skupinama A i B. U skupini A vodeće Toplice 2 gostovale su kod Lepoglave i stigle do nove pobjede. Nije bilo jednostavno, utakmica se lomila u prva dva seta, koja su oba završila na razliku, ali oba u korist Toplica 2, prvi 25:23, drugi 26:24. No, u trećem setu domaće odbojkašice se vraćaju i dobivaju ga u svoju korist sa 25:17. Ipak, to nije demoraliziralo Toplice 2, koje u četvrtom setu slave sa 25:23, za ukupnih 1:3 i zadržavanje vodstva na ljestvici. Za Toplice 2 igrale su: Lana Horvatiček (kap.), Viktorija Reister, Erin Juranić, Ines Đurđan, Ana Poljak, Marija Šturman, Vievienne Reister, Laura Mišković; trener Robert Halapir.

Toplice 2

Bedex 3 je gostovao kod Cratis Varaždina 4, koji je slavio sa 3:0. Viđena su tri različita seta, ali sva tri u korist domaćih odbojkašica. U prvom je bilo 25:14, u drugom super uvjerljivih 25:6, dok je u trećem bilo drame, te je set na kraju završio 28:26 za Cratis Varaždin 4, koji se do ovog kola zvao Kitro. Za Bedex 3 igrale su: Gabrijela Brestovečki, Mia Herceg, Marta Lež (kap.), Helena Vučković, Natali Horvat, Tia Glumpak, Iva Meštrović, Karla Vuzem, Iva Sopina, Karla Ptičar, Paula Babić, Tea Bezjak; trenerica Marija Srebak. Ovim je završio prvi krug u ovoj skupini, kojeg su Toplice 2 završila sa svih sedam pobjeda, izgubivši pri tome samo dva seta. Vode sa 14 bodova, četiri više od Cratis Varaždina 4. Bedex 3 ima 4 boda na šestom mjestu. U 8. kolu Toplice 2 gostuju kod Teama, a Bedex 3 gostuje kod Lepoglave.

Bedex 3

U skupini B natječu se Toplice 3, koje su u ovom kolu u Maču dočekale Ivanec 3. Gošće su bile uvjerljive u sva tri seta za pobjedu 25:16, 25:15 i 25:15. Za Toplice 3 su nastupile: Ana Siročić, Mia Vrančić (kap.), Nea Herceg, Ema Markuš, Marta Šoštarko, Gabi Pavrlišak, Magdalena Korade, Viktorija Reister; trener: Dario Zagvozda. U 8. kolu Toplice 3 gostuju kod Nedelišće Eltinga 2, a trenutno drže 7. mjesto sa 4 boda.   

Toplice 3  

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook