Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski derbi Toplicama 2

Odbojka, 4. HOL sjever, 4. kolo: skupina A: Toplice 2 – Bedex 3 3:0; skupina B: Toplice 3 – Kitro Varaždin 5 1:3


Odigrano je i 4. kolo u 4. HOL sjever u skupinama A i B. U skupini A na rasporedu je bio zagorski derbi. Toplice 2 u Pregradi su dočekale Bedex 3 i slavile sa 3:0. U sva ti seta Toplice su bile dominantne. Prva da završila su sa po 25:10, a treći 25:13.

Za Toplice 2 igrale su: Eva Barić, Veronika Mužar, Marija Šturman, Matea Popović, Ana Poljak, Lana Horvatiček (kap.), Rania Gerdin, Vida Bastić, Vievienne Reister, Josipa Marković i Ines Đurđan; trener Robert Halapir. Za Bedex 3 igrale su: Gabrijela Brestovečki, Marta Lež (kap.), Helena Vučković, Tia Glumpak, Iva Meštrović, Iva Sopina, Karla Ptičar, Paula Babić, Tea Bezjak, Maja Meštrović, Helena Vučković; trenerica Marija Srebak. Na ljestvici Toplice 2 vode sa maksimalnih 8 bodova, a Bedex 3 ima 2 boda na šestom mjestu. U 5. kolu Toplice 2 gostuju kod Ludbrega 2, a Bedex 3 dočekuje Kaštel 4.

U skupini B natječu se Toplice 3, koje su u ovom kolu dočekale Kitro Varaždin 5. Toplice 3 su krenule dobro i prvi set dobile sa 25:21, no nakon toga uslijedio je preokret. Gošće drugi set uzimaju sa 25:22, treći sa 25:15 i četvrti sa 25:20 za konačnih 1:3. Za Toplice 3 su nastupile: Ema Markuš, Marta Šoštarko, Morana Orešić, Lana Šuper, Gabi Pavrlišak, Mia Vrančić (kap.) Viktorija Reister, Nea Herceg, Lana Hlupić, Magdalena Korade; trener: Dario Zagvozda. U 5. kolu Toplice 3 gostuju kod Vinice 2. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook