Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec odigrao prvu pripremnu utakmicu

Zagorec – Vrapče 5:0 (4:0)


Nakon pet dana priprema (prvo okupljanje u ponedjeljak, 17. siječnja, op.a. ) krapinski Zagorec odigrao je prvu pripremnu utakmicu. Suparnik mu je bilo osjetno pojačano Vrapče koje želi rezultatima u proljetnom dijelu prvenstva doći do pozicije koja ga vodi u treću jedinstvenu ligu. Od prve minute Zagorec se postavio kao jesenski prvak lige, dominirao je tijekom svih devedeset minuta susreta što je na kraju pokazao i rezultat – Zagorec 5, Vrapče 0.

Zagorec je odigrao susret u svom, gotovo, standardnom sastavu. Izostali su zbog bolesti Smrekar, Bruči, Grgić i Radoš dok su Antonio Majcenić i Jakov Aščiću pauzi promijenili klub. Moram istaknuti odličan pristup krapinskih nogometaša koji su utakmicu, pogotovu prvo poluvrijeme, odigrali na visokom nivou te ću uz strijelce – Pelko 3 pogotka, Hoić i Kožić po jedan. U ovom susretu debitantski nastup imali su novopridošli Kožić, Okechukwu i Camara koji su, u ovom trenutku, pokazali da će biti pravo pojačanje krapinskog kluba.

Zagorec je nastupio u slijedećem sastavu: Vinceljak - Landripet, Vučemilović-Vranjić, Braun, Mlinarić - Camara, Majcenić, Kožić - Okechukwu, Hoić, Pelko (još su igrali: Babić, Strabić, Bračević, Brčić, Topolovec)
Svoj slijedeći susret Zagorec na svom terenu igra protiv slovenskog kluba – NK Rogaška.

Još članaka iz "Sport"

Facebook