Prethodni članak
Sljedeći članak

NK Zagorec Krapina počeo pripreme za nastavak sezone

Jesenski prvak u punom pogonu


Krapinski Zagorec, jesenski prvak lige, započeo je svoje pripreme. Zanimalo nas je da li će na okupljanje doći svi oni koji su osvojili naslov prvaka ili će biti ono što je obično karakteriziralo klub - dio je igrača otišlo na neku drugu destinaciju. Ovoga puta to se nije dogodilo, što znači samo jedno – u klubu se radi ozbiljno.

Tako su se na prvoj prozivci treneru Milinoviću (znam da je imao dosta ponuda, ali se svemu dobro othrvao i odlučio završiti ono što je počeo raditi u Krapini te smatram da je ovo najveći dobitak za klub, op.a.) odazvali: Vinceljak, Babić, Landripet, Smrekar, Mlinarić, Hoić, M. Majcenić, Topolovec, Brčić, Strabić, Pelko, Vučemilović-Vranjić, Grgić, Braun i Bračević, dok su opravdano s prve prozivke izostali Bruči i Radoš. Od novopridošlih igrača Zagorcu su se priključili Kožić (došao iz Opatije), Camara (došao iz Mladost Ždralova) i Okechukwu ( grao u Rijeci, Istri i Šibeniku) te je time klub još više pojačan u odnosu na jesenski dio. Iz kluba su otišli Agba i Ikkena (vratili se u matični klub), Antonio Majcenić (NK Rogaška ) i Jakov Aščić (još traži klub).

Kako su organizirane pripreme pitali smo trenera Milinovića. – Evo, startali smo s pripremama i ostali smo na okupu gotovo 90 posto. Napustili su nas Antonio Majcenić koji je otišao u Rogašku i Jakov Aščić koji se vraća u svoju Rijeku zbog privatnih razloga te smo mu zbog toga izašli u susret. Doveli smo najboljeg veznog igrača II. lige Luku Kožića te Camaru i Okechukwu. Pripreme ćemo odraditi na svom terenu te ćemo igrati pripremne susrete subotom i u svima ćemo biti domaćini tako da će domaći navijači moći vidjeti isti odnosno malo promijenjeni igrački kadar kluba. Najprije Vrapče (odigrano i pobjeda Zagorca 5:0, op.a.) pa zatim Rogaška i Krka (slovenski prvoligaši, op.a.), Bistra, Sveti Martin na Muri, Grobničan i Međimurje, što je sasvim dovoljno da se dobro uigramo. Ono što je najvažnije je činjenica da se ne trebamo puno uigravati jer prva ekipa je gotovo u potpunosti u rosteru i ustaljena. Novi pridošli igrači će se, vjerujem, uklopiti u ekipu. Nadam se da ćemo uz dobre i kvalitetne pripreme i u prvenstvu nastaviti istim tempom te da ćemo uspjeti ostvariti da budemo prvaci te da će Uprava stvoriti uvjete za licencu. Iako prvenstveno – naš je cilj da ostvarimo rezultat koji nam najmanje donosi ulazak u jedinstvenu treću ligu. No, poznavajući sebe, Upravu i igrače svi mi želimo više odnosno da uđemo u kvalifikacije za I. HNL jer mislim da Krapina zaslužuje jedan takav klub i zaista se nadam da će na kraju svi bit zadovoljni: i navijači, i igrači i Uprava i ja u krajnjem slučaju.

Još članaka iz "Sport"

Facebook