Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec odigrao još jednu pripremnu utakmicu

Kustošija – Zagorec 2:4 (1:2)


Nakon što su odigrali pripremne utakmice protiv svojih juniora ( 14:0 ), Vrapča ( 2:2 ), Dubrave Tim kabel ( 0:2 ) i Mladosti Zabok ( 3:1 ) krapinski drugoligaš Zagorec odigrao je pripremnu utakmicu protiv hrvatskog prvoligaša iz Zagreba Kustošije.

Nakon puno bolje igre tijekom cijele utakmice slavio je Zagorec rezultatom 4:2, a strijelci su bili Adžić dva puta te po jednom Kanceljak i Smrekar.

Ono što je vidljivo da je krapinski drugoligaš bitno izmijenio igrački i stručni  roster – naime, u prvih jedanaest ( a kako je samo 14 dana do početka prvenstva i gostovanja u Dugom Selu, ovo je približno i prvih jedanaest, op.a. ) samo su tri igrača iz jesenskog sastava – Bruči, Landripet i Smrekar dok su ostali ili napustili klub ili su bili na klupi za pričuve. Ne treba prerano prejudicirati ali ovaj sastav i prikazane igre bude velike nade da će Zagorec izboriti ostanak u Drugoj Nogometnoj Ligi.

Posljednja provjera pred početak prvenstva biti će u subotu, 18. veljače, u Krapini kada će navijači Zagorca i ljubitelji nogometa moći uživati u dvostrukom ogledu. Naime u 10 sati na igralištu s umjetnom travom Zagorec će igrati protiv Tondacha dok će u 15 sati na glavnom terenu ugostiti slovenskog drugoligaša Rogašku iz Rogaške Slatine.

KUSTOŠIJA - ZAGOREC 2:4 (1:2)

ZAGREB - Stadion u Kustošiji. Gledatelja: 50. Suci: Dragašević. Brezić i S. Marić.

STRIJELCI: 0:1 - Kanceljak (3 – 11 m );  0:2 - Adžić (34), 1:2 - Šaronja (42 – 11 m ); 1:3 - Smrekar (48 – 11 m );  2:3 - Geljić (54), 2:4 - Adžić (60).

KUSTOŠIĴA: Jerolimov, Kozina, Šušković Jakopac, Olmo, Klančir, Ivanković, Borovac, M. Babić, Grgić, Geljić, Šaronja. Još su igrali: Krkalić, Vukadinović Tonon, Đaković i Kukoć. Trener: Ugo Klingor.

ZAGOREC: Bruči, Landripet, Orlović, Čondrić, Junior, Harison, Dunić, Adžić, Kanceljak, Radić, Smrekar.  Još su igrali: Vinceljak,

Još članaka iz "Sport"

Facebook