Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec Krapina u finalu Kupa!

U Velikom Trgovišću odigrano polufinale Kupa NS KZŽ Između domaćeg Zagorca i istoimenog kluba iz Krapine


U polufinalu kupa NS KZŽ u Velikom Trgovišću susret su odigrala dva imenjaka – Zagorec. Nakon 90 minuta igre slavio je gost iz Krapine rezultatom 5:0.

Ova pobjeda Zagorca ( KR) je značajna jer nakon punih 3 godine opet su u finalu Kupa jer iza njih je poraz u četvrtfinalu od Klanjca te poraz u polufinalu od Mladosti iz Zaboka da bi prije toga izgubili finale od Gaja iz Mača. Tako da je jedan od ciljeva kluba ostvaren – ulazak u finale ! U finalu će čekati pobjednika drugog polufinalnog para u kojem se sastaju u Bedekovčini, 31. svibnja, domaći Tondach i Gaj iz Mača.

Bio je to jedan lijepi dan u Velikom Trgovišću gdje su se domaći izuzetno potrudili i lijepo ugostili gosta iz Krapine poklonivši im  prije početka susreta dres kluba na kojem je ispisan datum odigravanja ovog susreta i natjecateljski par. Organizacija same utakmice na visokoj razini.

Sam susret je bio ugodan za gledati gdje su domaći igrači pokušali parirati snažnijem i kvalitetnijem gostu te su to i uspijevali u pojedinim trenucima susreta.

Nogometaši Zagorca igrali su na „refule“ ( kako bi rekli na jugu Lijepe Naše, op.a. )  i u tim su trenucima uspijevali realizirati svoju dominaciju. Nerješiva zagonetka za obranu domaćina bio je Christian koji je postigao čak četiri pogotka a priključio mu se mladi Luka Orlović postigavši jedan pogodak. 

Nakon ovog susreta Zagorec iz Krapine okreće se pretposljednjem kolu Druge SuperSport nogometne lige i gostovanju u Poreču kod Jadrana ove subote sa početkom u 17,30 sati.

Zagorec (VT) – Zagorec (KR) 0:5 (0:3)

Igralište Zagorca VT. Gledatelja: 150. Sudac: Filip Meglić ( Krapinske Toplice ). Pomoćnici: Nikola Kožar ( Donja Stubica ), Domagoj Filko ( Klanjec ).

Strijelci: 0:1 Christian 11'; 0:2 Christian 28'; 0:3 Orlović 30'; 0:4 Christian 51': 0:5 Christian 66'.

ZAGOREC VT: M. Županec, Ostrež, Zeba ( 46. Lončarić ), Škarica, Jambrešić, Horvat ( 58. Belanović ), L. Kontrec ( 46. Tisanić ), Silić, I. Kontrec, F. Županec, Sever. Trener: Zdenko Brgles.

ZAGOREC KR: Vinceljak, Orlović, Jug, Adžić, Kanceljak, Christian, Barišić ( 18. Dunić ), Landripet, Kovačić, Bračević, Junior. Trener: Perica Vidak.

Još članaka iz "Sport"

Facebook