Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec još bez glavnog trenera


Poznato je da je Zagorec Krapina otkazao ugovor prvom treneru Svenu Raiću nakon petog prvenstvenog kola Supersport 2. NL, a manje je poznato da i taj susret u Čepinu, nije vodio prvi trener već njegov pomoćnik Tomislav Barišić.

Moralo je to pokrenuti Upravu kluba, koja je i uručila otkaz prvom treneru, da što prije nađe prvog trenera.

Bilo je razgovara ali su redom odbijali Ivković, Ćuk i Jurčec te su se klub i igrači našli u vrlo neugodnom i neobičnom položaju – već 14 dana nemaju prvog trenera a treninge vode Zvonko Komes, kondicijski trener, i Tomislav Barišić, pomoćnik smijenjenog Raića.

Da li će do utakmice, 7. prvenstveno kolo, u Pločama, kod lidera prvenstva Jadrana, koji je bez poraza konačno biti poznato ime prvog trenera Zagorca ne znamo. Javnost, pogotovo navijači kluba, želi i mora znati tko vodi njihov klub ?

Da li  je to dosadašnji pomoćnik smijenjenog trenera Raića Tomislav Barišić ? Da li je to Zvonko Komes, kondicijski trener kluba ?

Da li je to netko treći ?

Javnost, bez obzira na poteškoće pronalaženja prvog trenera, i navijači moraju znati što se događa u klubu i zbog toga smo poslali upit direktoru kluba Tomislavu Pernjeku koji nam je odgovorio: „Na utakmici u Pločama ćemo i dalje biti bez glavnog trenera. U toku sljedećeg tjedna, a prije utakmice sa Marsonijom, očekujemo da ćemo ga imati“. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook