Prethodni članak
Sljedeći članak

WINTER CUP: Završio malonogemtni turnir u Jesenju, evo pobjednika


U Gornjem jesenju završen je malonogometni turnir 3X3 Jesenje Winter Cup, a pobjednik nakon odlične prezentacije je ekipa Graditeljstvo Merkaš koja u svojim redovima ima i najboljeg igrača turnira – Matija Kanceljak.
Turnir je privukao 21 ekipu koje su najprije u pretkolima rješavali tko će u eliminacijski ciklus da bi se u četvrtfinalu našle, u ovom trenutku, najbolje ekipe.

U četvrtfinalima pobjednici su bili „očekivani“ da bi u polufinalu Graditeljstvo Merkaš sa laganih 5:0 otpratilo Gorjane u borbu za treće mjesto dok je u drugom polufinalu viđena odlična utakmica puna dramatičnosti i preokreta da bi na kraju u finale pobjedom od 3:2 Mesnica Fabekovec nad Instalacijama Kotarski ušla u finale.
Za treće mjesto izvodili su se penale gdje su bili puno smireniji i precizniji igrači Mega Bar & Gym od ekipe Gorjana te su slavili rezultatom 3:2.

Iako se u finalnom susretu očekivao neizvjestan susret do samog kraja igrači Graditeljstva Merkaš nisu dozvolili nikakvu dramatiku te su sa visokim rezultatom, 5:2, nad ekipom Mesnica Fabekovec u svoje vitrine stavili još jedan, od brojnih, pehara pobjednika turnira.
Same utakmice su bile vrlo zanimljive jer ovaj tip malog nogometa donosi dinamiku, velike preokrete, lijepe driblinge, snažne udarce, neobične promašaje i prekrasne driblinge da bi svemu tome i dodali odličnu organizaciju turnira.

Tako je nakon odigranih utakmica kroz cilj prva prošla ekipa Graditeljstvo Merkaš, a slijede je Mesnica Fabekovec, Mega Bar & Gym i Gorjani.

Najbolji igrač turnir je Matija Kanceljak, Graditeljstvo Merkaš.
Rezultati: ČETVRTFINALE: Graditeljstvo Merkaš vs. Kr-Bau 4:3; Mesnica Fabekovec vs. Instalacije Kotarski 4:3; Gorjani vs. MNK Polje 6:3; Mega Bar & Gym vs. Šarmeri 3:1.
POLUFINALE: Mesnica Fabekovec vs. Mega bar & Gym 3:2; Graditeljstvo Merkaš vs. Gorjani 5:0.
ZA TREĆE MJESTO: Mega Gym & Bar vs. Gorjani 3:1
FINALE: Mesnica Fabekovec vs. Graditeljstvo Merkaš 2:5
POREDAK: 1. Graditeljstvo Merkaš; 2. Mesnica Fabekovec; 3. Mega Bar & Gym; 4. Gorjani.

Još članaka iz "Sport"

Facebook