Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrlo dobar nastup Helene Dinjar

U Šibeniku je održano Prvenstvo Hrvatske u plivanje za kadete


U organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza i plivačkog kluba Šibenik u Šbeniku je održano Prvenstvo Hrvatske u plivanju za kadete  koje je okupilo 135 natjecatelja iz 28 hrvatskih klubova. Za nastup na Prvenstvu Hrvatske potrebno je bilo isplivati minimalno tri  norme koje izdaje Hrvatski plivački savez na početku svake sezone.

Plivački klub Olimp Zabok pod vodstvom trenera Nikole Ivekovića predstavljala je Helena Dinjar. Helena je ostvarila norme u osam disciplina, ali je zbog zgusnutog rasporeda nastupila u njih pet. Nastupila je redom na 200, 400, 800 slobodno, te 100 i 200 leđno. Prvog dana natjecanja nastupila je u 400 slobodno, 200 leđno i 800 slobodno. Na 400 slobodno zauzela je sedmo mjesto, na 200 leđno peto, a  na 800 slobodno osmo mjesto.

Odličnu formu potvrdila je i drugog dana natjecanja, pa je tako na 100 leđno zauzela deveto, a na 200 slobodno osmo mjesto.

-Vrlo sam zadovoljan nastupom Helene Dinjar na PH u Šibeniku. U svim je disciplinama popravila svoja najboja vremena i ostvarila vrhunske plasmane. Sada se vraćamo u svoju trening bazu i nastavljamo trenirati za nadolazeći dio sezone koji traje sve do kraja srpnja - izjavio nam je Nikola Iveković.

Još članaka iz "Sport"

Facebook