Prethodni članak
Sljedeći članak

Vlajsović pogodio iz slobodnjaka za pobjedu Zagreba

12. kolo IV. NL-središte Zagreb - skupina A, Zagreb - MLADOST ZABOK


Unatoč dobroj igri, Mladost je minimalno poražena od Zagreba u utakmici 12. kola IV. NL-središte Zagreb - skupina A. Krajnji rezultat bio je 1:0.

Od ranije su Zabočani ostali bez ozlijeđenih Mlinarića i Turka (do kraja sezone), a u ovoj utakmici trener Poljak dodatno nije mogao računati ni na Tarlea koji se ozlijedio protiv Golubovca, kao i na kartoniranog V. Kotarskog. Najbolju priliku za Mladost imao je Mihael Benčić koji u 65. minuti pogađa vratnicu.

Rješenje utakmice stiže u 73. minuti kada je Bruno Vlajsović ljevicom, iz slobodnog udarca s desne strane, prebacio "živi zid" Mladosti i pogodio za konačnih 1:0 i pobjedu domaćina, iako je prema viđenom Mladost zaslužila barem bod.

ZAGREB - MLADOST ZABOK 1:0 (0:0)
ZAGREB: igralište u Veslačkoj, GLEDATELJA: 100 , SUCI: Abaz, Luburić i Marić.
STRIJELAC: 1:0 Vlajsović 73'.
ZAGREB: Bukovski, Tarle (65' Vlajsović), Popov (84' Nikolić), Dominković, Buenanueva, Buceta, Cho, Pinchuk, Ružić (73' Regvar), Vinčić, Navrotskyi. TRENER: Dražen Medić
MLADOST ZABOK: Horvat, Ma. Benčić, Koščak (78' Tomek), Šoštar, Mi. Benčić, Krajačić (71' Cigula), Črnjević (78' Kotarski), Škrlec, Žugec, Tepuš, Hrastinski. TRENER: Stjepan Poljak

Još članaka iz "Sport"

Facebook