Prethodni članak
Sljedeći članak

Veliki šok za našu rukometnu repku! Ostali smo bez važnog igrača do kraja prvenstva


Nažalost, nakon jučerašnjeg 'samo boda' protiv Austrije, sa EURA u Njemačkoj za našu rukometnu reprezentaciju stižu jako loše vijesti. Potvrđeno je da je za Ivana Martinovića prvenstvo završeno, nakon pada i ozljede u sinoćnjoj utakmici protiv Austrije. Dobra je vijest da iapk Ivan možda neće trebati na operaciju, kako se činili prema privm prognozama.

Ivan je iščašio desno rame, ali i ozlijedio ligamente ramena i više neće moći igrati na Europskom prvenstvu, prenio je HRS. Izbornik Goran Perkovac to je najavio odmah nakon utakmice, nakon remija 28-28 s Austrijom:

- Bojim se da je Euro za Ivana Martinovića završen.

Isto je rekao i danas ujutro, ali u ranim poslijepodnevnim satima Hrvatski je rukometni savez objavio:

"Nakon detaljnog pregleda magnetskom rezonancijom i još jedne konzultacije s ortopedom u bolnici u Heidelbergu, poznata je težina ozljede hrvatskog reprezentativca, desnog vanjskog Ivana Martinovića.

Liječnik reprezentacije, prof. dr. sc. Krešimir Rotim, bio je na pregledima s Martinovićem i konstatirao:

- Ivan Martinović iščašio je desno rame, ali i ozlijedio ligamente ramena. U dogovoru s klubom (Melsungen), a u najboljem interesu za zdravlje igrača, vrlo brzo ćemo dogovoriti sljedeće korake liječenja. Još je neizvjesno hoće li Ivanu Martinoviću biti potrebna operacija ili ne. U svakom slučaju, Europsko prvenstvo je za njega nažalost, završeno.''

Perkovac je najavio da neće zvati novog igrača nego vjeruje Marašu i Klarici, pišu 24 sata.

Još članaka iz "Sport"

Facebook