Prethodni članak
Sljedeći članak

Uvjerljivo do pobjede

Košarkaši Krapine otvorili prvenstvenu polusezonu


Košarkaši Krapine na otvorenju u drugi dio polusezone ušli su na isti način kako su i završili prvi dio polusezone. Naime, oni su u osmom kolu 3. košarkaške lige Centar ugostili Otočac i nanijeli mu visoki poraz od 105:59 te tako ostali na čelu tablice sa sedam pobjeda u isto toliko utakmica.

Od samog početka, Krapina je dominirala na terenu u svim segmentima igre, te već nakon nekoliko minuta odlazi na dvoznamenkastu prednost. Veliki broj polukontri i kontri rezultira stalnim povećanjem prednosti. Iako je upisana uvjerljiv pobjeda, košarkaši Krapine nisu bili šuterski raspoloženi. Veliki broj promašenih zicera i trica, kroz cijelu utakmicu. U zadnjoj četvrtini, priliku dobivaju i juniori Sopek i Petek, koji su se također upisali u listu strijelaca. Nakon ove pobjede, košarkašima Krapine slijedi nekoliko treninga i priprema za najvažniju utakmicu sezone protiv glavnog konkurenta KK Ogulina na njegovom terenu.

kK Krapina – KK Otočac 105:59 ( 25:15; 26:10; 22:16; 32:18 )

Krapina: Dvorana Srednje škole Krapina. Gledatelja:100.

KK Krapina: Knezović 22, Strehovec 16, Mlinarić 15, Markočić 10, Đurkan 9, Čižmek 9, Borovčak 8, Dmitrović 6, Petek 5, Ranogajec 4, Sopek 1, Križnik. Trener: Marko Golub

KK Otočac: Delić 14, Jelinić 11, Marković 9, T. Podnar 7, Jergović 7, Barković 7, Horvat 2, Vuković 2, J. Podnar.

Još članaka iz "Sport"

Facebook