Prethodni članak
Sljedeći članak

Uvjerljiva Krapina!

U KRAPINI ODIGRAN DERBI SUSRET 3. KOŠARKAŠKE LIGE CENTAR KRAPINA – OGULIN


U drugom kolu III. Lige Centar košarkaši Krapine na svom su parketu u derbi susretu ugostili Ogulin, favorita prvenstva, i pobijedili rezultatom 95:77 ( 29:19; 19:20; 24:22; 23:16).

Od prve minute susreta košarkaši Krapine odlično su počeli i tricom otvorili susret te preuzeli inicijativu i u prvoj četvrtini odlaze na plus deset koševa razlike. U drugoj četvrtini razlika se diže na plus petnaest. No, iskusna ekipa Ogulina sa nekoliko lakih šuteva vraća utakmicu u egal. Od početka drugog poluvremena Krapina drži prednost, ali se za svaki skok, svaki šut vodi rovovska bitka. Visokim tempom, Krapina uspijeva držati vodstvo do samog kraja utakmice, te uz gromoglasne navijače, u zadnjim sekundama utakmice odlazi na nedostižnih plus osamnaest. Košarkaši Krapine pokazali su da imaju veliko srce, znanje i htijenje te da mogu igrati protiv svakog pa bio on i papirnati favorit te da će košarkaši Krapine dati, i jesu, u svakoj sekundi utakmice dati sve što imaju u svom košarkaškom  asortimanu.

Posebna priča je dvorana koja je bila ispunjena i gromoglasna te su svakako navijači bili veliki poticaj domaćim košarkašima a na kraju susreta su sa  oduševljenjem  pozdravili i proslavili pobjedu svojih košarkaša.

Za Krapinu su igrali: Matija Markočić ( 24 koša ), Filip Đurkan ( 15 ), Filip Križnik ( 2 ), Daniel Stehovec ( 7 ), Martin Mlinarić ( 13 ), Marko Dmitrović ( 11 ), Mark Knezović ( 14 ), Karlo Borovčak ( 3 ), Bruno Ranogajec ( 6 ), Luka Koren, Lovro Čižmek i Fran Petek.

„Veliko hvala našim navijačima koji su nas podržali prvu domaću utakmicu u velikom broju te nas bodrili kad je bilo teško. Krapina je trenutno vodeća ekipa III. lige centar te u sljedećem susretu (četvrto kolo;  treće kolo ekipa Krapine je slobodna jer u prvenstvu se natječe sedam ekipa, op.a. ) očekujemo ekipu Novske koja je također do sada neporažena. Nadamo se da će dvorana ponovno biti puna te da ćemo nastaviti pobjednički niz „ – rekao na m je Marko Golub, trener košarkaša Krapine.

Još članaka iz "Sport"

Facebook