Prethodni članak
Sljedeći članak

U Velikom Trgovišću održana 25. sjednica Izvršnog odbora Športske zajednice KZŽ


Uz domaćinstvo predsjednika Damira Oborovečkog i dopredsjednika Rudolfa Kontreca u prostorijama SD Veliko Trgovišće održana je 25. sjednica Izvršnog odbora Športske zajednice KZŽ. Uz predsjednika ŠZ KZŽ Tihomira Vančinu i tajnika Branka Piljeka bili su prisutni i članovi I. O.: Vanja Brundula, Boris Galoić, Ozren Hanžek, Marinko Hranić, Albert Kontak, Zdenko Kozina, Branko Krkalo, Stjepan Latin, Željko Lukina, Stjepan Merkaš, Anđelko Pregiban, Đino Sinković i Tatjana Tuđa.

Sve odluke na sjednici jednoglasno su prihvaćene. Članovi I.O. prvo su izglasali odluku prema kojoj će se posebno dodjeljivati nagrade sportašima iz ekipnih sportova u mlađe dobnik kategorijama, što je za sada bila moguće samo u konkurenciji seniora.

Odabrano je Popisno povjerenstvo za inventuru u sastavu: Branko Piljek (predsjednik), Albert Kontak i Tanja Tuđa (oboje članovi).

Podneseno je Financijsko izvješće za prošlu godinu, kao i Izvješće Nadzornog odbora. Prvi "euro proračun" ŠZ KZŽ iznosit će 175.200,00 eura, što je nešto više od 1.300.000,00 kuna. Od toga 69.390,00 ide za redovitu djelatnost udruga, 8.500 eura su namjenska sredstva za plivanja, po 15.930 eura namjenska sredstva za nogomet i košarku, 2.660 eura namjenska sredstva za ženski nogomet, 5.300 eura namjenska sredstva za nogometnog instruktora, 4.650 eura namjenska sredstva za Olimpijski festival vrtića, 5.700 eura za stipendije vrhunskih sportaša, 2.660 eura namjenska sredstva za mali nogomet, 6.600 eura za organizaciju Svjetskog kupa u samostrelu u V. Trgovišću i 4.610 eura za županijske, državne i međunarodne sportske manifestacije.

ŠZ KZŽ otvorila je natječaj za sredstva u sklopu programa "Od športske škole do olimpijskih igara i Aktivne zajednice", a prijave traju do 1. travnja ove godine.

Pozitivno su riješene i zamolbe za stipendiranje koje su podnijeli: Dario Boroša, Petar Pavalić, Marija Lukina, Luka Kunić, Helena Beljak i Jana Pavalić.

Predsjednik i tajni ŠZ KZŽ posebno su pohvalili članove I. O. Branka Krkala i Željka Lukinu koji su bili prisutni na svih 25 sjednica I. O.

U ime ŠD Veliko Trgovišće Damir Oborovečki i Rudolf Kontrec predali su ŠZ KZŽ zahvalnice za pomoć u organizaciji Svjetskog kupa u samostrelu koje je u ime zajednice primio predsjednik Tihomir Vančina.

Još članaka iz "Sport"

Facebook