Prethodni članak
Sljedeći članak

U srijedu na rasporedu 1. kolo zagorskog kupa

Ako neće biti eventualnih odgoda ili dogovora oko promjene termina, u srijedu bi trebali saznati 13 ekipa, koje će se u 2. kolu pridružiti Straži, koja brani naslov, te Zagorcu KR i Gaju iz Mača, koji su uz Stražu slobodni u 1. kolu


U srijedu prvoga dana mjeseca rujna na rasporedu je 1. kolo zagorskog nogometnog kupa. Ako neće biti eventualnih odgoda ili dogovora oko promjene termina, u srijedu bi trebali saznati 13 ekipa, koje će se u 2. kolu pridružiti Straži, koja brani naslov, te Zagorcu KR i Gaju iz Mača, koji su uz Stražu slobodni u 1. kolu.

Tražimo li od svih parova najzanimljiviji, onda bi to mogla biti utakmica u Poznanovcu gdje Inkop dočekuje Klanjec. Od ove sezone Klanjec je četveroligaš, krenuo je sa 0:0 na teškom gostovanju kod Dinama OO. Favorit je i u Poznanovcu, no Inkop je sakupio vrlo dobru momčad i nije bezopasan. Preostali zagorski predstavnici u 4. NL središte svi će u goste zagorskim drugoligašima. Tako će Stubica gostovati kod Vatrogasca, Tondach kod Mladosti B, Golubovec kod Toplica, a Mladost Z kod Desinića. Preostalih 5 drugoligaša igrat će protiv zagorskih prvoligaša. Sloga tako dočekuje Oroslavje, Radoboj je domaćin Rudar DZ, a Milengrad 2005. će dočekati NK Matija Gubec.

U goste će Zagorec VT kod Pregrade i Đalski kod Ivančice. U kupu uvijek ima iznenađenja, pa ostaje vidjeti može li koji zagorski drugoligaš do 2. kola. U tri preostala susreta sastaju se zagorski prvoligaši. Oštrc će u Zlataru dočekati Rudar M, Omladinac je domaćin Loboru, dok će Jedinstvo kod kuće dočekati Mladost MB. Sve utakmice prema rasporedu trebale bi se igrati u srijedu 1. rujna u 17.30 sati, a drugo kolo kupa na rasporedu je 22. rujna. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook