Prethodni članak
Sljedeći članak

U odličnoj organizaciji S. U. "Grabrovčani" u Grabrovcu je uz blagdan "Velike Gospe" održan turnir u mini nogometu

Pobjeda momčadi GT Ro-si 2


Uz odličnu organizaciju S. U. Grabrovčani u zabočkom naselju Grabrovec održan je mini-nogometni turnir koji je na sportskom igralištu u Grabrovcu okupio 20 zagorskih momčadi. Veliki dio turnira odigran je po nesnosnoj vrućini, a onda je oko 18 sati temperatura naglo pala, prijetilo je nevrijeme, ali nebo se smilovalo i turnir je mirno priveden kraju.

Najviše uspjeha imala je momčad GT Ro-si 2, koja je u finalu pogotkom Presečkog iz penala nakon trećeg kornera, savladala mladu i poletnu momčad Šerfe rezultatom 1:0. Bilo je to vrlo kvalitetno i zanimljivo finale u kojoj su obje momčadi imale svoje šanse. Golova iz igre nije bilo, a penal s gola na gol prvo je nakon postignutog pogotka promašio Presečki, a potom i Vukić iz drugoplasirane momčadi. Tako je GT Ro-si 2 obranio naslov osvojen prije dvije godine, a znamo da se prošle sezone turnir nije igrao zbog epidemioloških mjera vezanih uz pandemiju korona virusa.

Uzbudljiva je bila i utakmica za treće mjesto u kojoj nije bilo golova u regularnom dijelu, ali niti nakon prve serije od po tri penala sa svake strane. Momčadi Brid u raspucavanju je treće mjesto donio Matej Bajs.
Najboljim momčadima i pojedincima nagrade je dijelio Danijel Pevec, predsjednik sportske udruge "Grabrovčani" koja je nagrađene kao i u prošlom izdanju dodatno iznenadila povećanjem nagrada u vidu karata za kupanje u Termama Aqua Vivae u Krapinskim Toplicama. Momčad GT Ro-si 2 tako je dobila pehar, 2.000 kuna i 7 karata za kupanje, momčad Šerfa dobila je 1.000 kuna, pehar i 6 karti za kupanje, dok je trećeplasirani Brid dobio 500 kuna, pehar i također 6 karti za kupanje.

Najdominatniji igrač turnir, Davor Presečki iz pobjedničke momčadi, uz nagradu za najboljeg igrača dobio je i nagradu za najboljeg strijelca s postignutih pet golova. Posebno je bio nadahnut u polufinalu kada je protiv momčadi Brid postigao hat-trick. Nagradu za najboljeg vratara dobio je Danijel Presečki iz momčadi Šerfa.

Unatoč velikim vrućinama ovom zanimljivom turniru prisustvovao je veliki broj gledatelja, koji je mogao uživati u prikazanim majstorijama zagorskih "haklera".

Rezultati:
Četvrtfinale:
City project - Šerfa 0:1
Keramika Tuđa - Brid 0:2
Bijesni pijesi - GT Ro-si 2 0:3
S. U. Grabrovčani - Kozjak 0:1

Polufinale:
GT Ro-si 2 - Brid 4:1 (Presečki 3, Milina/Bajs)
Šerfa - Kozjak 3:1 p (1:1) (Maleković/Škreblin)

Za 3. mjesto: Kozjak - Brid 0:1 p (0:0)
KOZJAK: Škreblin, Mladić, Sviben, Ptičar, Mišak.
BRID: Čuček, Mat. Bajs, Mar. Bajs, Veseljak, Horvat, Tkalec, Kotarski, Vrbanec.

FINALE: GT Ro-si 2 - Šerfa 1:0 (Presečki (p))
GT RO-SI 2: Presečki, Hmelina, Podgajski, Puljek, Mužar, K. Sirovec, B. Sirovec, M. Sirovec.
ŠERFA: Makar, Maleković, Vukić, Tomšić, Škrnjug.

Konačni poredak: 1. GT RO-SI 2, 2. ŠERFA, 3. BRID, 4. KOZJAK

[slka5]

Još članaka iz "Sport"

Facebook