Prethodni članak
Sljedeći članak

Tondach do pobjede u Sisku kod trećeligaša Segeste

Već u 2. minuti gosti su šokirali domaćina kada je Borovčak dubinskom loptom pronašao Boronjeka, koji izlazi sam pred vratara i zabija za vodstvo Tondacha


Nogometaši iz Bedekovčine ostvarili su novu pobjedu u pripremnom periodu. Ovog puta su bili bolji od trećeligaša iz Siska. Već u 2. minuti gosti su šokirali domaćina kada je Borovčak dubinskom loptom pronašao Boronjeka, koji izlazi sam pred vratara i zabija za vodstvo Tondacha. Do 15. minute nije bilo izglednijih prilika, ali iz prve opasnije situacije Segesta izjednačuje rezultat. Nakon brzo izvedenog udarca iz kuta slijedi ubačaj na peterac Tondacha gdje napadač Segeste neometano zabija za 1:1. Samo 5 minuta kasnije dosuđena je najstroža kazna za Segestu, zbog prekršaja na Alapiću. Družinec brani kazneni udarac, a odbijenu loptu igrač Segeste šalje pokraj vratnice. Ipak, samo par minuta kasnije, Segesta dolazi u vodstvo nakon jednog dubinskog proigravanja. U 44. minuti priliku za izjednačenje propušta mladi Jagarčec, kada je ipak malo previše oklijevao pred golom domaćina te se s vodstvom od 2:1 odlazi na poluvrijeme.

U drugo poluvrijeme bolje ulazi Segesta, koja u prvih 10 minuta propušta dvije izgledne prilike. Kazna stiže u 55. minuti kada Hendija nakon Čehulićevog ubačaja iz kuta trese mrežu za 2:2. Domaćin se vraća u vodstvo kada je napadač Segeste pobjegao gostujućoj obrani i udarcem sa 16 metara pogodio za 3:2. Samo par minuta kasnije Frtalj lijepim udarcem u daljnji kut neobranjivo gađa za 3:3. Isti igrač u 75. minuti prolazi po lijevom boku i vraća povratnu loptu za usamljenog Borovčaka, kojemu nije bilo teško pogoditi praznu mrežu za konačan ishod. NK Tondach: Družinec, Filipec, Horvat, Hendija, Kralj, Borovčak, Frtalj, Jurina, Boronjek, Merlin, Jagarčec; Još su igrali: Voloder, Svečnjak, Frančina, Čehulić, Tenšek, Bartolec, Skozrit, Prelčec, Gorički, Jakuš, Mohač. Zadnju pripremnu utakmicu pred početak sezone Tondach će igrati protiv Radoboja.

Još članaka iz "Sport"

Facebook