Prethodni članak
Sljedeći članak

Lučko uvjerljivo u pripremnom ogledu u Zaboku


Mladost je poražena na svom travnjaku u pripremnom ogledu od Lučkog rezultatom 0:5. Iako ove dvije momčadi dijeli tek jedna liga, Lučko je u ovom trenutku momčad koja je za dvije razine kvalitetnija od Mladosti i sasvim je sigurno jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka  III. HNL-središte.

Momčad Perice Vidaka je "moćan stroj" koji melje, a osjetili su to na svojoj koži i Zabočani. No iako je poraz visok, ne treba dramatizirati, Lučko u ovom trenutku nije momčad s kojom bi Mladost mogla i trebala ravnopravno igrati.


Dodatna otegotna okolnost za domaćina bila je ta što je utakmica odigrao bez pravih stopera, no ovako organiziranoj, kvalitetnoj i raspoloženoj momčadi Lučkog zaista je bilo teško parirati. Doduše Zabočani su se dobro držali 30. minuta, a onda je došlo do nesporazuma Vedriša i vratara F. Martineca, koji je skrivio indirektni udarac. Gosti su ga brzo izveli i Kulenović je bez problema spremio loptu u mrežu za 0:1.

Tri minute kasnije istije je igrač nakokn kornera s desne strane glavom zabio za 0:2, a s tim se rezultatom otišlo i na odmor.
Na samom početku drugog dijela Jazvić iz slobodnog udarca pogađa vratnicu, a Belak sve to odlično prati i zabija za 0:3. Imali su domaći nakon toga i jedinu pravu šansu na utakmici, no Borac nije iskoristio dobru loptu Iskrića, točnije njegov udarac je s gol-crte izbacio odlični Kulenović. Od 60. minute gostujući je strateg zamijenio cijelu momčad, da bi u 68. minuti Čičković nakon asistencije Puntara pogodio za 0:4. Konačnih 0:5 prekrarsnim je pogotkom s dvadesetak metara udaljenosti postavio Varga.



MLADOST - LUČKO 0:5 (0:2)
ZABOK: igralište SC Zaseka, SUCI: Fotivec, Tuđa i Brezak.
STRIJELCI: 0:1 Kulenović 31', 0:2 Kulenović 34', 0:3 Belak 48', 0:4 Čičković 68', 0:5 Varga 78'.
MLADOST: F. Martinec (65' Mihovilić), M. Martinec, Turk, Pavić, Vedriš (55' F. Šoštar), J. Šoštar, Poljak, Poslek, Borac (65' Kahlina), Tumpić, Iskrić. TRENER: Ivan Zubić
LUČKO: M. Jovičević, Curek, Kulenović, Jazvić, Kušec, Marinić, Belak, Horvat, Sidico, Dianežević, F. Jovičević. OD 60. MINUTE: Perić, Komšić, Bubnić, Ćosić, Rubinić, Sinko, Buqa, Varga, J. Bajan, Čičković, Pedro, Henrique, Puntar. TRENER: Perica Vidak


Još članaka iz "Sport"

Facebook