Prethodni članak
Sljedeći članak

Trener NK Stubice Renato Jurčec: "Uz puno rada i zalaganja ostvarit ćemo bolji rezultat nego prošle godine"

Porazom od Klanjca Stubica je završila seriju pripremnih utakmica i u nedjelju u I. kolu dočekuje Brezovicu


Neposredno pred pripremnu utakmicu protiv Klanjca Stubica je zaokružila roster s dva Brazilca. Augusto Guilherme je krilini napadač, dok Felipe Matheus igra na poziciji prednjeg veznog igrača. Guilherme je 2002., a Matheus 2001. godište, dakle obojica su u kvoti U-21 igrača, što je dodatni benefit. Unatoč pojačanom rosteru Stubica je na "generalci" upisala domaći poraz od Klanjca (0:2).

-U prvom smo poluvremenu bili ravnopravni, a u drugom je Klanjec bio bolji. Nismo dobro odradili "generalku". Što se tiče ova dva brazilska igrača vidi se da znaju igrati i nadam se da će biti pojačanja - prenio nam je svoje dojmove trener Stubice, Renato Jurčec.

Nema puno vremena za popravak, već u nedjelju u 17,30 u utakmici I. kola IV. NL-središte skupine A Stubica na svom travnjaku dočekuje Brezovicu.
- Brezovica je sigurno momčad za respekt jer dolazi iz jedinstvene zagrebačke lige. Samo da podsjetim sve zagrebačke momčadi koje su posljednjih sezona ušle iz petog u četvrti rang, bile su prvaci i odmah su izborile III. HNL-središte. Prvo je kolo, sve je otvoreno. Ako im ništa ne poklonimo i greške svedemo na minimum možemo se nadati pozitivnom rezultatu - misli Jurčec.

Stubica je prošlo prvenstvo završila na jedanaestom mjestu, što sigurno ne odgovara kvaliteti momčadi od prošle sezone. Od ljeta u Stubici više ne stanuje Đurđek, Koletić, Strabić i Sedak, a nažalost zbog ozljede ne igra ni Lešković. Sva petorica su bili standarni igrači.

-Mislim da je momčad 20% slabija u odnosu na prošlu sezonu, dok je istovremeno liga dosta jača. Neće nam biti lako, ali u puno rada i zalaganja na treningu ostvarit ćemo bolji rezultat nego prošle sezone - završio je Jurčec.

Utakmice Stubice u pripremnom periodu:
Stubica - Inkop 1:1
Vatrogasac Zdenci - Stubica 1:3
Stubica - Tondach 1:0
Stubica - Oroslavje 2:1
Su-La - Stubica 1:4
Ravnice - Stubica 5:1
Stubica - Klanjec 0:2

Još članaka iz "Sport"

Facebook