Prethodni članak
Sljedeći članak

Golubovec će u 4. NL središte startati zagorskim derbijem

Golubovec spreman za izazove 4. lige


Prošle subote Golubovec je odigrao posljednju pripremnu utakmicu pred početak sezone u 4. NL središte. Na domaćem terenu Golubovec je uvjerljivo pobijedio Inkop sa 5:0. Prije ove utakmice Golubovec je osvojio i turnir baš u organizaciji Inkopa, pobijedivši Rudar DZ 2:1, a protiv Jedinstva odigrali su 0:0. Prije toga Golubovec je pobijedio Klanjec 1:0, Ivančicu Ivanec 4:1, Top Kerestinec 2:0, a jedini poraz stigao je od Poleta iz Čakovca 1:4. Kad je u pitanju kadrovska križaljka, najveći minus u novoj sezoni bit će odlazak Dubravka Vujice, a pored njega klub su napustili Oraić, Bužić, Benčić i golman Leško. S druge pak strane pristigli su golman Filip Škvorc iz Ivančice iz Zlatar Bistrice, Kruno Kuharić iz Lobora i Karlo Ivanuš iz Gaja Mače.

Već u prvom nastupu u 4. NL središte Golubovec će na domaćem terenu imati prvi zagorski derbi, jer dočekuje Stražu iz Huma na Sutli. Trener Tomislav Škudar najavio je sezonu i osvrnuo se na pripreme.

''U pripremnom periodu smo odrađivali 4 treninga tjedno, te jednu utakmicu. Odradili smo odlične pripreme za 4. ligu, vrlo sam zadovoljan sa zalaganjem i odazivom igrača ne trening. U odličnoj formi jedva čekamo prvo kolo protiv naših prijatelja NK Straže iz Huma na Sutli. Puni smo motiva i želje da pokažemo svu svoju kvalitetu u višem rangu natjecanja. Respektiramo Stražu, ali u toj utakmici želimo pobjedu na domaćem terenu i ne zadovoljava nas ništa osim tri boda. Naši ciljevi su visoki i želimo biti u samom vrhu, vjerujem da ćemo biti najugodnije iznenađenje prvenstva. Momčad Golubovca ima kvalitetu, karakter i snagu i to ćemo dokazivati u svakoj utakmici iznova, uvijek igramo na pobjedu bez obzira na protivnika, zaključio je Škudar. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook