Prethodni članak
Sljedeći članak

Toni Ljubić i Bruno Pavrlišak prvaci su Hrvatske

Na kuglani ZIVT u Zaboku održano Prvenstvo parova Hrvatske za juniore (U-23)


Još jedna sjajna vijest iz kuglačkog kluba Zabok. Na kuglani ZIVT u Zabok održano je Prvenstvo parova Hrvatske za juniore (U-23), a u konkurenciji čak 18 parova uvjerljivu pobjedu su odnijeli kuglači Zaboka, Toni Ljubić i Bruno Pavrlišak koji su kombinirano oborili 1231 čunj. Ljubić je s 628 čunjeva bio drugii po efikasnosti kuglač natjecanja, a odličan je bio Pavrlišak koji je upisao 603 čunja. Drugo mjesto pripalo je paru Goranina iz Delnica koji su činili Matej Frlan i Matej Mrle koji su oborili 1182 čunja (576+606), dok je treći bio par Grmoščica 2 koji su činili Karlo Zekić i Ivan Kovačević, a koji su oborili 1176 čunjeva (582+594). Drugi par Zaboka, Josip Kobelščak i Burno Tomek osvojio je vrlo dobro sedmo mjesto s 1152 oborena čunja. Kobelščak je oborio 579, a Tomek 573 čunja.

Velika je ovo satisfakcija Ljubiću i Pavrlišaku nakon što su prošle godine bili srebrni, a zlato su izgubili doslovno u zadnjem udarcu.

-Iznimna mi je čast kao sportskom direktoru KGK Zabok koji je bio domaćin ovog prvenstva zlatnu medalju dodijeliti svom prijatelju i kolegi Toniju i mlađem bratu Bruni. Poruka je jasna – budućnost hrvatskog kuglačkog sporta nalazi se u Zaboku na kuglani ZIVT – sijao je od sreće sportski direktor KGK Zabok, Martin Pavrlišak.

Još članaka iz "Sport"

Facebook