Prethodni članak
Sljedeći članak

Tondach dobio privremenu licencu: Igra protiv HAŠK-a na domaćem terenu


Nakon punih 14 kola na gostujućim terenima Tondach iz Bedekovčine, član 3. NL Centar, dobio je privremenu licencu za odigravanje prvenstvenih utakmica na svom terenu. Puno toga se trebalo napraviti - trebalo je adaptirati svlačionice, posebno sanitarne čvorove, prostoriju za sutkinju, natkriti tribinu i pomaknuti ogradu koja se nalazi preblizu golu. Iako se sve to moglo i ranije ipak je učinjeno tada kada je učinjeno i bitno je da je učinjeno!

Konačno, nakon skoro puna tri mjeseca, navijači Tondacha mogu doći pogledati i pružiti punu podršku svom klubu na domaćem terenu, u Bedekovčini.

-Istina moglo se ovo i puno brže završiti i okončati ovu trakavicu ali da ne idem previše u detalje jer bilo je nekih problema sada je najbitnije da smo dobili privremenu licencu odnosno učinili smo gotovo 98 posto od traženog tako da na proljeće startamo sa stalnom licencom. Koristim priliku da pozovem simpatizere našeg kluba sa ponosom, srećom ali i velikim naletom adrenalina te nestrpljenjem najavljujem premijernu domaću utakmicu 3. NL centar u Bedekovčini. Naši dečki napokon se vraćaju doma i znamo da će u nedjelju, 14 sati protiv HAŠK-a, ostaviti srce, tijelo i dušu na terenu kako bi upisali i pobjedu. Mogu kratko i jasno najaviti – sprema se pravi spektakl ! zato koristim priliku da još jednom pozovem navijače, simpatizere i sve koji vole nogomet da u nedjelju dođu na stadion da uveličaju našu prvu utakmicu u ligi na domaćem terenu te da dečkima budu dvanaesti igrač - rekao nam je Mario Potočki, predsjednik Tondacha.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook