Prethodni članak
Sljedeći članak

Kolo raspleta: Tko će u završnicu lige za veterane?


U Kutini se u petak – 17. studenog 2023. godine - igra treće posljednje kolo „Liga Kup HNS-a Zagreb 2023. /2024.“ za veterane kada se očekuje konačan rasplet tko će u završnicu. Već nakon drugog kola igranog u Karlovcu to su osigurale dvije ekipe – Lokomotiva i Špansko dok ostali o svojem plasmanu odlučuju u Kutini.

Naša dva predstavnika – Stubica i Zagorec Krapina – u bitno drugačijem ozračju dočekuju posljednje kolo. Dok Stubica – skupina „C“ – ovisi o rezultatu  posljednje utakmice njene grupe između Zaprešića – Remetinca dotle Zagorec sam o sebi odlučuje u posljednjoj utakmici svoje skupine – „B“ – gdje se sastaju sa ekipom iz Mičevca – Klas.

Krapinski Zagorec o svojoj sudbini odlučuje u izravnom dvoboju protiv Klasa jer i jednoj i drugoj ekipi potrebna je minimalna pobjeda da bi osvojila prvo mjesto dok bi poražena ekipa ostala na posljednjem mjestu. U slučaju remija (1:1 ) u  četvrtzavršnicu bi ušli Silvija Stil i Klas dok bi Zagorec „otpao“ i da previše ne kombiniram – Zagorec za prolazak u četvrtzavršnicu potrebna je minimalna pobjeda i neriješen rezultat od minimalno 3:3.

Stubica je odigrala svoje dvije utakmice i ima tri boda te očekuje susret Remetinec – Zaprešić u kojoj joj ne odgovara samo jedan rezultat – pobjeda Zaprešića. Svi ostali rezultati vode je u četvrtzavršnicu.

U skupinama „A“ i „D“ znamo dva četvrtfinalista – Lokomotiva i Špansko dok se u međusobnim okršajima VG Boys – Karlovac ( skupina „A“) i Moslavina – Vrbovec ( skupina „D“ ) odlučuje  tko će u četvrtzavršnicu

Susreti trećeg kola igraju se u petak, 17. studenog 2023. godine ( SD ŠK Kutina ). Raspored utakmica je slijedeći: 19,40 Moslavina – Vrbovec; 20,30 VG Boys – Karlovac; 21,20 Zagorec – Klas ( M ); 22,00 Zaprešić – Remetinec.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook