Prethodni članak
Sljedeći članak

Tia Jurinec i David Barilar nastupili na Državnom Mastersu do 10 godina

Sjajni uspjesi za mlade zagorske tenisače

  • Tia Jurinec i David Barilar.jpg

    Tia Jurinec i David Barilar


Od 30. rujna do 1. listopada 2023. godine u Dubrovniku se održao HEP Državni Masters do 10 godina u organizaciji TK Ragusa. Pravo sudjelovanja na Državnom Mastersu imale su 32 najbolje plasirane djevojčice u RH od ukupno 254 registrirane djevojčice u HTS u rangu do 10 godina te 32 najbolje rangirana dječaka od ukupno 228 registriranih dječaka u HTS u rangu do 10 godina u RH.

Tia Jurinec

Iz Odbora Središte od djevojčica su nastupale Tia Jurinec (TK Zabok), Barbara Dreven (TK Ogulin), Laura Štefančić (TK Karlovac) i Sara Jandrijević (TK Ogulin), a od dječaka Matej Božičević (TK Ogulin), Mateo Ždravac (TK Zaprešić), David Barilar (BK Hornets) i Hrvoje Bečić (TK Zaprešić).  

Tia Jurinec iz TK Zabok odigrala je odlične mečeve te tako u ukupnom poretku djevojčica zauzela 8. mjesto na Državnom Mastersu, što je izniman rezultat za Teniski klub Zabok i trenera Brunu Šandora. U ukupnom poretku kod dječaka 16. mjesto ostvario je David Barilar iz BK Hornets s trenerom Branimirom Krmpotićem.

S obzirom da nadarene tenisačice i tenisači iz područja KZŽ jedini u Odborima HTS-a na razini države nemaju adekvatne uvjete za treniranje, nemaju dvorane ni balona za treniranje u zimskom i kišnom razdoblju te djeca zimi treniraju na niskim temperaturama, na kiši i smrznutim terenima, zagorski tenisači ostvarili su iznimne rezultate.

Trener Bruno Šandor i Tia Jurinec

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook