Prethodni članak
Sljedeći članak

Smjena na klupi Stubice! Novi trener: 'Čeka nas mukotrpan posao'


Nakon šest odigranih kola u I.ŽNL KZŽ vodstvo Stubice odlučilo je prekinuti suradnju s trenerom Miljenkom Kunštekom. Stubica je najavljivala borbu za vrh, a trenutno drži šestu poziciju sa sedam bodova, što je bio i glavni razlog za smjenu Kunšteka.

Novi trener je Zagrepčanin Zlatko Koletić, kojemu će ovo biti treći mandat u Stubici. Već u svom prvom mandatu Koletić je "kliknuo" s vodstvom, igračima i navijačima. Bilo je to u sezoni 2014./2015. kada je Stubica osvojila županijski naslov, ali nije uspjela kroz kvalifikacije dosegnuti četvrtu ligu. U idućem mandatu u sezoni 2019./2020. Koletić je sa Stubicom bio drugi na kraju polusezone. Proljetni dio nije se igrao zbog pandemije korona virusa, a kako prvoplasirani Rudar iz Mihovljana nije imao ambiciju u sezoni 2020./2021. ući u IV. NL, uskočila je Stubica. Igrala je Stubica u toj sezoni i finale kupa u kojem je nakon penala poražena od Straže, iako je u 120 minuta igre bila bolji protivnik. Nakon Stubice Koletić je Naftaš Ivanić doveo iz jedinstvene županijske lige u IV. NL, a poslije se kraće zadržao u Mladosti Buzin i Vatrogascu Zdenci.

-Situacija nije baš bajna, ali nisam puno dvojio da preuzmem klupu Stubice za koju me vežu jako lijepe uspomene. Liga je dosta jaka i kvalitetna, čeka nas mukotrpan posao, ali da ne vjerujem da ćemo ostvariti pomak i dobar rezultat, ne bi dolazio u Stubicu - riječi su Zlatka Koletića kojeg već u nedjelju čeka domaća utakmica protiv odličnog Inkopa u 7. kolu I. ŽNL KZŽ.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook