Prethodni članak
Sljedeći članak

Svi u Bjelovar!

U SRIJEDU KRAPINSKI ZAGOREC IGRA POLUFINALNU UTAKMICU KVALIFIKACIJA PROTIV MLADOSTI IZ ŽDRALOVA


Odigravanjem pretkvalifikacijskog susreta između Mladosti Ždralova i Grobničana započele su kvalifikacije za ulazak u 1. HNL ( drugi stupanj hrvatskog nogometa, op.a. ) te smo saznali ime protivnika krapinskog Zagorca u polufinalu.

Naime, u subotnjem susretu u Bjelovaru ( stadion u Ždralovima nema još sve dozvole, op.a. ) domaća ekipa Mladost Ždralovi uspjela je rezultatom 2:1 pobijediti Grobničan te se plasirala u polufinale kvalifikacija gdje ju čeka krapinski Zagorec.

Susret se igra u srijedu, 8. lipnja s početkom u 17,30 sati ( kao i drugi susret polufinala Hrvace – Vukovar, op.a. ) u Bjelovaru, tako je odlučio ždrijeb. U slučaju pobjede Zagorca finale će se igrati u nedjelju, 12.lipnja u 17,30 sati u Krapini.

Svakako da je ova utakmica u srijedu za obje momčadi jedna od utakmica sezone te će najvjerojatnije u borbu za pobjedu oba trenera izvesti svoje najjače sastave iako trener Mladosti Lovrić sigurno neće moći računati na „požutjelog“ Marka Guju dok je u redovima Zagorca upitan nastup mladog Vanje Pelka zbog ozljede zgloba no poznavajući ovog mladog igrača vjerujem da će Vanja „stisnuti zube“ i odigrati ovaj izuzetno važan susret za Zagorec.

Da bi sve bilo onako kako treba - vjerujem da će i navijači Zagorca masovno krenuti put Bjelovara kako bi pomogli svom klubu i zato – Svi u Bjelovar!

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook